VVV-Venlo

Nieuwe naam stadion VVV-Venlo: ‘Covebo Stadion – De Koel -‘

Het stadion van VVV-Venlo heeft een nieuwe officiele naam. Het heet voortaan ‘Covebo Stadion – De Koel -‘. Dat heeft de club zojuist bekend gemaakt.

De club schrijft er het volgende over: “Met ingang van vandaag heet het stadion van VVV-Venlo ‘Covebo Stadion – De Koel -’.
Covebo is de afgelopen jaren vrijwel geruisloos uitgegroeid tot het elfde uitzendbureau van Nederland qua grootte. Dagelijks heeft Covebo zo’n zevenduizend mensen aan het werk en inmiddels heeft het bedrijf een omzet van meer dan tweehonderd miljoen euro. “We gaan voor een duurzaam partnership. Zowel in onze dagelijkse werkzaamheden met onze medewerkers en klanten, als in de sponsorcontracten. Daarbij zoeken we dezelfde kwaliteit waar wij als Covebo voor staan: menselijk en gewoon goed geregeld”, legt Roy Bouten van Covebo uit.
Daarbij is het oog gevallen op VVV-Venlo. Dit seizoen trad Covebo toe tot de KoelClub, waarmee het uitzendbedrijf een substantiële sponsor werd van de club. Dankzij de bereidwillige medewerking van hoofdsponsor Seacon Logistics, wordt daar nu de stadionnaamgeving aan toegevoegd.”

Voortaan heet ons stadion dus ‘Covebo Stadion – De Koel -’. Het contract met de uitzendorganisatie loopt tot en met seizoen 2020-2021. Algemeen directeur Marco Bogers van VVV-Venlo: “We zijn als club enorm dankbaar dat onze hoofdsponsor ons in staat stelt deze nieuwe stap in onze ontwikkeling te maken. Het geeft aan hoe hecht de band met Seacon Logistics is en ook in de toekomst zal blijven. We zijn Seacon dan ook dankbaar voor deze bijzonder mooie geste.” Uiteraard is VVV-Venlo trots op het uitdragen van de naam Covebo in alle uitingen die verwijzen naar het stadion. “Het is geweldig dat het bedrijf zich op deze bijzondere wijze verbindt aan VVV-Venlo. Het zegt iets over de nauwe relatie die we in korte tijd met elkaar hebben opgebouwd.”

 

Wat vinden jullie van de nieuwe naam?

3 Responses

Leave a Reply