Update: Ramil Omar Sheriff de nieuwe testspeler

Vanaf vandaag traint Ramil Omar Sheriff. Hij is een 20-jarige centrale verdediger uit Engeland met een Jamaicaans paspoort. Hij speelde in het verleden voor onder meer Tottenham en Norwich(waar hij aanvoerder was bij elftal bij onder 21). Zijn laatste club was Northwood dat uitkomt in de Southern Football League Division One Central.

Ramil is een International voor het Jamaicaans nationaal elftal. De Jamaicaan traint voorlopig mee met VVV-Venlo en zal zaterdag ook meespelen in de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

Bron: VVV-Venlo

26 Responses

 1. Ben

  Waarom kijken we rond in Engeland? Je betaalt altijd 100% meer dan in Nederland.
  De speler is bovendien gewend aan een salaris van minimaal 100% meer dan bij ons.
  Forza vvv, wij gaan verder.

 2. Godfried van Bouillon

  Zal niet hoger dan de Engelse derde divisie zijn. Ben er bang voor dat het (weer?) een goed koppende, niet zo goed voetballende verdediger is. Volgens mij heeft VVV behoefte aan een verdediger die rust uitstraalt en een bal kan inpassen over 10 meter en dat ook durft en doet! Beetje snelheid en body is natuurlijk ook welkom. Maar voetballen van achteruit is wat er het vorig seizoen een beetje aan ontbrak. Al lag dat ook aan de middenvelders en aanvallers uiteraard.

  Ben benieuwd en laat me hopelijk positief verrassen!

  1. Godfried van Bouillon

   Precies. Als je ziet wat bijvoorbeeld Cambuur allemaal huurt. Puur korte termijn beleid. Moeten we niet willen in Venlo.
   Leuk dat ze daar een jaar enkele goede spelers hadden rondlopen, maar die zijn inmiddels weer allemaal weg en de club heeft alleen maar kosten gemaakt. Goed, ze zijn niet gedegradeerd, maar ze zijn er geen cm mee opgeschoten!

   Op deze voet verder. Transfervrije spelers, of relatief goedkope spelers testen, wegen en wel of niet kopen. Prima!

 3. Goodie

  Het transfer beleid bij VVV is dit seizoen prima. Alleen vraag ik me af hoeveel spelers er nog gehaald kunnen worden. In mijn ogen moet er nog een CV, CM en een 10/spits worden gehaald. Ook afhankelijk van hoe zwaar Yuki zijn blessure is, hoop niet dat het weer zo’n ellende wordt met blessures.

 4. Lincoln

  Van wat ik vandaag heb gezien tijdens de training vond ik hem best goed voetballen. Scherp en kort op de man. Had meteen een beetje ruzie met Khalouta want die werd helemaal gek van hem omdat hij er telkens goed tussen zat. Wel redelijk klein maar kan goed koppen en springt hoog. Maar het is inderdaad even afwachten of het een versterking is voor VVV.

   1. Lincoln

    Zelfde verhaal als vorige week. Jens is te duur en wil naar het buitenland. Maar goed zit wel steeds bij de basisgroep. Ook tijdens de partij speelde hij bij de waarschijnlijke basisopstelling voor tegen FC Dordrecht maar goed het is even afwachten wat er gaat gebeuren.

 5. Godfried van Bouillon

  en onze andere Engelse vriend? Is die al een beetje gewend, of heb je daar niet op gelet tijdens de training?
  Maar me namelijk nog steeds een beetje zorgen over het scorend vermogen van dit elftal.

  1. Goodie

   Daar maak ik dus nog geen zorgem over. We hebben namelijk spelers voorin die uit het niets een grote kans kunnen creëren of van afstand toch redelijk goed kunnen schieten. Nog af wachten wat Elito nu allemaal kan. Waar ik me meer zorgen over maak is wanneer VVV een moeilijke periode in een wedstrijd heeft er nu weinig spelers zijn (zeg maar geen) die VVV er echt door heen kan sleuren.

  2. Lincoln

   Onze Engelse vriend is een beetje wisselvallig vind ik persoonlijk opzicht wel oké maar sommige makkelijke kaatsballen geeft hij hoog en valt nog niet echt op. Hopelijk gaat dit nog wel gebeuren. Scorend vermogen? Nwofor is topfit ik maak me daar opzicht niet zo zorgen over en over die beuk op middenveld opzicht ik vind de selectie redelijk in balans kan natuurlijk altijd beter. Maar je moet niet vergeten dat we nog weet ik hoeveel doorlopende contracten hebben.

 6. poepie

  Janse wil graag naar het buitenland…!!!!! Iedere speler wil graag naar het buitenland…!!!! Blijkbaar is er nog geen interesse, dus opzouten of gewoon voetballen….!!!

 7. vvv_supporter_op_zuid

  ha… ik dacht al Raheem Sterling bij VVV 😉
  Lijkt er ook nog op, half Engels, half Jamaicaans,… hoop alleen niet dat deze ook al enkele kinderen heeft etc.
  Als ie 25% van de kwaliteiten heeft van Sterling mag hij blijven…

  Wel opeens een vreemde vijver waar we uit aan het vissen zijn …. 3-4e divisie Engeland. Eerst waren het nog 3 Nederlanders die terugkwamen uit Engeland… maar nu al een half Congolees en een half Jamaicaan… of komt deze om de Congolees gezelschap te houden? We hebben al 2 Aussies…

   1. vvv_supporter_op_zuid

    inderdaad… na de Conference (Noord-Zuid) dus… Southern is 6e nivo … pffff

   2. Lincoln

    Daar hield hij zijn conditie op peil. Hij heeft maar even op dit niveau gevoetbald. Je kan pas oordelen na een wedstrijd. Ik heb alle vertrouwen in Maurice Steijn en hij heeft bewezen niet de eerste de beste speler bij de selectie te halen. Goede zaak!

 8. Ben

  Visitekaartje is geweldig, maar waarom wil deze jongen naar een club als VVV? Vriendin in de buurt of een oorspronkelijk echt Venloos hert? We zullen zien, van mij mogen ze beginnen.
  Noot: bij eerstvolgende vriendschappelijke interland hebben we geen 11 spelers
  FORZA VVV!

   1. Ben

    Oh daarom hebben we bij VVV geen probleem met het aantrekken van internationals, FORZA VVV!

 9. hoogtrogy

  s success fell short mainly due to a lackluster Edward, USA 2022 06 28 15 45 35 cialis 20mg You can work to reduce stress levels through meditation, finding an enjoyable hobby, exercising, or anything else that helps you relax

Leave a Reply