Nieuwe website Venlonaren.net!

Zoals vele van jullie de laatste tijd wellicht hebben gemerkt zijn wij onze website helemaal aan het vernieuwen. Ten eerste omdat het design mooier past bij onze ambities. Ten tweede omdat onze oude site veel gebreken had. Door het nieuwe design is het gebruik makkelijker, overzichtelijker en zal de website 24/7 actief zijn.

De structuur van de site is zoals jullie gewend zijn behouden. Op de homepagina kunt u alle nieuwsberichten lezen en natuurlijk kunnen er onder de nieuwsberichten reacties geplaatst worden. Daarnaast kun je het spelschema, uitslagen en de Jupiler League stand vinden onder de pagina’s selectie en wedstrijden. De Foto’s van vorig seizoen en dit seizoen zijn te vinden onder het kopje foto’s.

Slider
Op de slider is een eye-catcher en er staan meerdere relevante beelden afgebeeld die na een verloop van tijd vervangen worden. Ook kunnen er acties op de slider weergegeven worden. Zoals nu de eerste wedstrijd van de Jupiler League (op de button wordt je direct doorgestuurd naar de online ticketwebsite van VVV-Venlo.

Bildschirmfoto 2016-08-02 um 14.53.10 Kopie

Nieuwsberichten
Alle nieuwsberichten kun je op de homepagina terug vinden. Momenteel zit er nog een kleine bug in de pagina waardoor je oudere berichten nog niet terug kun vinden via de paginanavigatie onder de nieuwsberichten. Dit zal zo snel mogelijk opgelost worden. We zullen het hele seizoen 8 laatste nieuwsberichten publiceren op de homepagina zodat het gemakkelijk en overzichtelijker is om het laatste nieuws te volgen.
Bildschirmfoto 2016-08-02 um 14.53.20 Kopie

Stand & speelschema
Op de homepagina staan de volgende wedstrijd en een deel van ranglijst uitgebeeld. Op de pagina’s wedstrijden kun je het speelschema van het hele seizoen vinden van de oefenwedstrijden, JL wedstrijden en Beker. Ook zullen hier alle wedstrijdverslagen opgeslagen worden mocht je ze nog eens terug willen lezen.

Bildschirmfoto 2016-08-02 um 14.54.26 Kopie
Bildschirmfoto 2016-08-02 um 14.54.15 Kopie

Foto’s
Alle fotoverslagen die we gemaakt hebben afgelopen seizoen en dit seizoen zullen onder het kopje foto’s gepresenteerd worden. Hier kun je in alle rust alle foto’s van VVV-Venlo terug bekijken. We zijn momenteel nog bezig om de fotoverslagen van vorig seizoen en de foto’s uit de oude doos zo snel mogelijk online te zetten. Hier ontbreken nog een aantal verslagen.

Bildschirmfoto 2016-08-02 um 14.54.49 Kopie

Inloggen
Inloggen voor de Voetbalpoule of om te reageren kan helemaal links onderin de website.
Bildschirmfoto 2016-08-02 um 16.29.47

De website is nog niet helemaal klaar maar wij zijn nu al zeer tevreden over het resultaat. Achter de schermen zullen we de komende tijd de kleine foutjes eruit halen en alle informatie aanvullen.

Wij hopen dat jullie de website een verbetering vinden en blijf vooral onze nieuwsberichten lezen en reageren op onze pagina!

5 Responses

 1. Meuske

  Vind het een hele verbetering en heb veel respect voor de mensen die dit voor ons in stand houden!! Forza VVV en dit wordt volgens mij weer een prachtig seizoen……laten we nu eens voor 1 keer eensgezind zijn als Venlonaar en zoveel mogelijk onze steun uitdragen naar ONZE club

 2. Meuske

  Vind het een hele verbetering en heb veel respect voor de mensen die dit voor ons in stand houden!! Forza VVV en dit wordt volgens mij weer een prachtig seizoen……laten we nu eens voor 1 keer eensgezind zijn als Venlonaar en zoveel mogelijk onze steun uitdragen naar ONZE club en een seizoenskaart aanschaffen!!

 3. pavisto67

  Complimenten voor de makers, respect dat jullie hier tijd en geld in steken en op die manier veel VVV supporters op de hoogte brengen van het laatste nieuws rondom deze über coole club.

 4. Ben

  Ja, een welgemeend groot compliment voor de makers, die hun tijd en geld op offeren voor ons aller VVV! De site een enorme verbetering. Als VVV ook zoveel stappen vooruit maakt, dan promoveren we! Effe aafwachte?! FORZA VVV!

Leave a Reply