Nieuwe website van Venlonaren

Velen van jullie hebben het misschien al gemerkt. Er hebben een aantal veranderingen plaats gevonden op de website van Venlonaren. Wij vonden het tijd voor een nieuw begin en om de website te professionaliseren.

Wij hebben er voor gekozen om niet alleen nieuws te brengen, maar meer te bieden. Zo hebben we ervoor gekozen om alle wedstrijden vast te leggen en alle spelers met foto en biografie aan te bieden op de website. Ook zijn de fotoverslagen nu vastgelegd zodat ze gemakkelijk en snel terug te vinden zijn.

In principe zijn veel dingen hetzelfde gebleven, zoals het reageren op nieuwsberichten en de geschiedenis. Dit willen we zo houden omdat wij graag jullie mening willen horen en de discussie aan willen gaan. Dit is goed omdat wij dan weten wat er speelt onder de supporters maar ook zodat wij dit weer kunnen doorgeven aan de club zelf.

 

Het leek ons handig om een aantal nieuwe middelen van de website uit te lichten.

Homepage
We beginnen natuurlijk met de nieuwe lay-out. Deze is geheel veranderd. Het is overzichtelijker en praktischer in gebruik. Je kunt in een oogomslag zien wat er speelt en hoe VVV-Venlo er voor staat. Op de website staat de stand van de competitie, het recentelijk nieuws, de foto’s en de spelers. Ook zie je meteen wat de volgende wedstrijd is en wanneer deze zal plaatsvinden.

Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.23.54

Logo
Ook is het logo veranderd van Venlonaren. Er is gekozen om de kleuren rood en blauwe te behouden, omdat wij natuurlijk van nostalgie houden en echte Venlonaren zijn. Daarnaast hebben we twee elementen van het stadswapen er in verwerkt, samen met een bal. Het logo zul je nu terug vinden op alle uitingen die wij doen.

aller
Nieuws
Wij proberen al het relevante VVV nieuws zo snel mogelijk op de website te zetten. Wij houden alles in de gaten maar jullie kunnen ons ook daarin helpen. Dit gebeurt nu al maar jullie kunnen altijd een mailtje sturen naar info@venlonaren.net als je iets hoort, ziet of opvalt. Het nieuws zal verwerkt worden op de homepage en we hebben het mooi uitgelicht met de laatste nieuwsberichten. Ook kun je oudere berichten bekijken door onder bij berichten op de pagina’s te klikken.

Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.24.04

Foto’s
Ook hebben we op de homepage ervoor gekozen om de foto verslagen te verwerken. Het is overzichtelijk en makkelijk. Als je erop klikt, wordt je meteen doorgelinkt naar het fotoverslag. Door boven in de balk te klikken bij foto’s kun je ook alle fotoverslagen zien en losse foto’s die we hebben gemaakt tijdens wedstrijden of andere evenementen van VVV. We proberen zoveel mogelijk foto’s te maken en elke thuis- en uitwedstrijd een fotoverslag te maken.

Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.24.14

Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.25.43
Spelers
De spelers hebben we in een fotocarrousel onderin geplaatst. Elke speler heeft een eigen biografie en foto. In de bovenste balk bij het kopje Selectie staan nog eens alle selectiespelers en staf uitgelicht. Door erop te klikken zie je waar de spelers hebben gespeeld en welke achtergrond de spelers en staf hebben.

Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.24.24 Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.24.52 Schermafbeelding 2014-07-21 om 15.25.10
Wedstrijden
We hebben ervoor gekozen om alle wedstrijden vast te leggen. Als er geklikt wordt op programma krijg je meerdere opties. Zo kan er gekozen worden voor: Oefenwedstrijden, Programma (alle wedstrijden), Bekertoernooi, Resultaten (alle resultaten van het seizoen met verslag en foto’s) en natuurlijk de stand. Als er geklikt wordt op de wedstrijden staat alle informatie van de wedstrijd erbij, zoals het tijdstip en locatie. Ook kan er meteen bij ‘Info kaartverkoop’ doorgeklikt worden naar de kaartverkoop pagina van VVV-Venlo. Zodat je gemakkelijk en snel een kaartje kan bemachtigen voor de wedstrijd.

Schermafbeelding 2014-07-21 om 16.15.45 Schermafbeelding 2014-07-21 om 16.16.07
Geschiedenis
Nostalgie en de geschiedenis van de club zijn belangrijke onderdelen van onze website. Dit zal altijd blijven en we gaan dit op een later tijdstip uitbreiden. De oude rubrieken, foto’s en krantenknipsels blijven gewoon op de website staan en we zullen deze uitbreiden zodat de jonge garde een mooi beeld kan vormen over hoe mooi onze club wel niet is.

Statistieken
Bij Statistieken staan alle voetbaltrainers verwerkt vanaf 1954 tot op heden. Bij statistieken zullen op een later tijdstip meer statistieken toegevoegd worden.

Inloggen en registeren
Zoals eerder beschreven, vinden wij het belangrijk dat de supporters hun mening kunnen geven. De meeste mensen weten al hoe het werkt maar voor de duidelijkheid. Onderaan de website in de zwarte balk kun je inloggen en een account aanmaken. Hoe meer mensen, hoe beter voor ons om een goed beeld te krijgen.

Over ons
Op deze pagina hebben we een korte beschrijving geplaatst over wat Venlonaren is en wat wij doen.

Wij willen jullie natuurlijk hartelijk bedanken voor al het geduld tijdens het verbouwen van onze website. Als jullie iets aan te merken hebben op de website of ons tips willen geven, wij staan altijd open voor kritiek, tips en aanmerkingen zodat we deze kunnen verwerken op onze website. Er kan altijd een mailtje naar ons verstuurd worden via info@venlonaren.net.

14 Responses

   1. Lincoln

    Klopt die staat op de homepage rechts onderin. Was lastig om een goede te vinden. Voorlopig houden we deze en gaan op zoek naar een verbetering. Laatste reacties is een must op deze website. Is een van de eerste dingen die we meteen terug hebben gezet. Verder bedankt voor de complimenten :).

 1. Ben

  Ook ik ben zeer te spreken over de nieuwe website en wie weet slaat het over op de selectie. Ik wil toch graag ook positief bedoelde opmerking plaatsen over “laatste reactie”: het onderwerp staat er niet bij.
  FORZA VVV!

  1. Lincoln

   Dankje Ben! Ja dat klopt ik heb het zojuist aangepast. Vond het zelf ook irritant maar kon niet echt een goede vervanger vinden voor dat deeltje van de site. Nu is het denk ik beter.

 2. phibrer

  ACE angiotensin converting enzyme; ARB angiotensin receptor blocker; BMI body mass index; COPD chronic obstructive pulmonary disease; CRT cardiac resynchronization therapy; E e early mitral inflow velocity to mitral annular early diastolic velocity ratio; GFR glomerular filtration rate; HF heart failure; HFpEF heart failure with preserved ejection fraction; HFrEF heart failure with reduced ejection fraction; ICD implantable cardioverter defibrillator; LVEDD left ventricular end diastolic diameter; LVEF left ventricular ejection fraction; LVESD left ventricular end systolic diameter; NT proBNP N terminal pro B type natriuretic peptide; NYHA New York Heart Association; TAPSE tricuspid annular plane systolic excursion stromectol lice

Leave a Reply