Nieuwjaarsborrel rondom oefenwedstrijd Achilles ’29

Voetballend Nederland bevindt zich in een winterslaap: de eerste helft van seizoen 2014|2015 zit er op. Een roerig 2014 ligt achter ons: een nieuwe trainer, nieuwe spelers en een stroeve start in de Jupiler League. Kortom: het kan in 2015 alleen maar beter gaan. Fanclub D’n Twellefde Man en VVV willen samen met alle supporters het glas heffen op een hopelijk succesvol en sportief nieuw jaar! Wij nodigen daarom iedereen, zowel leden als niet-leden, uit voor de jaarlijkse Niejaorsborrel!

VVV en de officiële fanclub van VVV hebben de handen ineengeslagen. Op zaterdag 10 januari speelt VVV een oefenwedstrijd tegen Achilles ’29, die start om 14.30 uur. Vanaf 13.30 uur is het Vriendenhome van VVV geopend voor alle supporters. De wedstrijd kan bekeken worden vanaf de eretribune, maar ook de O-tribune wordt opengesteld. Na afloop komen de spelers en technische staf in het Vriendenhome proosten op een nieuw jaar.

Iedereen die VVV een warm hart toedraagt is welkom, voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. De middag sluit om 18.00 uur. Ben jij erbij?

Zaterdag 10 januari 2015, 13.30 uur, Seacon Stadion – De Koel -: Niejaorsborrel 2015!

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling, en kijken ernaar uit om op 10 januari met jullie het glas te heffen!

Bestuur Fanclub D’n Twellefde Man
VVV

6 Responses

 1. Meuske

  Bij deze wil ik de beheerders van Venlonaren ook fijne feestdagen toewensen en zeggen dat ik het zeer waardeer dat ze deze site bijhouden en updaten. Dat we nog lang mogen bestaan en nog veel goed nieuws mogen lezen. Forza Venlonaren

  1. Ben

   Het zal toch wel wat makkelijker worden en met een hoop mensen op de tribune. We kunnen gratis naar binnen, toch?

   Met ons VVV gaat het dit seizoen inderdaad niet zo goed, maar ik hoop toch nog ” det alles good kump”.

   Ook ik wil de beheerders van venlonaren.net mijn complimenten geven. Goede website en ook ” voetbal technisch ” goed voor elkaar.

   Fijne Kerstdagen en 2015 wordt misschien toch nog een prachtig voetbaljaar! FORZA VVV!

Leave a Reply