Nieuws omtrent kaartverkoop VVV-Venlo – PSV

KaartverkoopTijdens de wedstrijd tegen PSV zullen de supporters van de tegenpartij met eigen vervoer naar Venlo mogen komen. Dit is na onderling overleg met de clubs, de politie en de burgemeester van Venlo besloten. PSV zal maximaal 550 kaarten af mogen nemen.

Voorverkoop

De voorverkoop voor de wedstrijd VVV-Venlo – PSV van zondag 11 september, 14.30 uur, start zaterdag 27 augustus | 9.00 uur via de online ticketshop en Ticketbox. Via de afdeling Ticketing voor het stadion zijn er kaarten te koop vanaf maandag 29 augustus | 9.30 uur.

De afdeling Ticketing is op maandag geopend van 9.30-12.45 en 13.30-17.00 uur en van dinsdag t/m vrijdag geopend van 8.30-12.45 en 13.30-17.00 uur.

Er zijn nog plekken beschikbaar op de overdekte Zuidtribune (Z1 en Z7) en Westtribune (W4-W5-W6). Daarnaast zijn er nog onoverdekte plaatsen beschikbaar (VN en VW). Klik hier voor de prijzen van de losse kaarten.

 

(Seizoen)ClubCard-verplichting

Voor deze wedstrijden geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting. Dat wil zeggen dat iedereen over een geldige SeizoenClubCard of ClubCard dient te beschikken om kaarten te kopen. U kunt drie kaarten per wedstrijd kopen met een SeizoenClubCard of ClubCard van VVV-Venlo.Bent u nog niet in het bezit van een ClubCard?

Klik hier (PDF)of hier (WORD)voor een aanvraagformulier voor een ClubCard.

Let op: Het is uitsluitend mogelijk kaarten te kopen met een ClubCard of SeizoenClubCard van VVV-Venlo

Kassaverkoop
Er wordt nader bepaald of er op de dag van de wedstrijd nog kaartverkoop is aan de kassa’s, dus ben er tijdig bij.

Voorverkoop via de online ticketshop en Ticketbox
Kaarten zijn dus ook verkrijgbaar via de online ticketshop en Ticketbox. Let op: wij zijn genoodzaakt om € 1,00 administratie- en portokosten per kaart te berekenen voor de kaarten die gekocht worden via de online ticketshop en € 3,- per kaart voor de kaarten die gekocht worden via Ticketbox.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply