Nijholt speelgerechtigd voor VVV-Venlo

De Venlonaren hebben goed nieuws gekregen. Gianluca Nijholt is komend weekend in de Derby tegen MVV voor het eerst inzetbaar. De middenvelder tekende afgelopen vrijdag een contract bij VVV-Venlo maar was nog niet speelgerechtigd tegen Jong FC Twente. De Russische club Amkar Perm moest een handtekening zetten onder de ontbinding van het contract. Hierdoor moesten VVV en Nijholt wachten tot het papierwerk in orde was. Gisterenavond meldde VVV via haar officiële Twitteraccount dat alles in orde is.

Nijholt heeft zich voor anderhalf seizoen verbonden aan VVV. De oud-speler van FC Utrecht en Almere City FC zal het eerste half jaar op amateurbasis spelen in De Koel. “Het zal een paar wedstrijden duren voordat ik op de honderd procent zit, maar ik wil heel graag een meerwaarde zijn voor het team en samen naar de play-offs gaan”, sprak hij bij de aankondiging van zijn transfer.

Gianluca Nijholt gaat spelen met rugnummer 10.

6 Responses

 1. Ben

  Welkom bij onze club. Ik wens je toe dat we je binnen 1 jaar niet meer kunnen houden, omdat de top clubs in Engeland je perse willen hebben. Zeker weten dat wij dan veel plezier van je hebben gehad. En, mocht het ietsje pietsje minder zijn, danh zijn we ook blij met je komst. FORZA Gianluca, FORZA VVV!

  1. supportertje

   Zal het je uitleggen. Gianluca is een Italiaanse naam, als hij ook zo voetbalt, als dat zijn naam klinkt, dus als een Italiaanse middenvelder, dan zou dat zeer welkom zijn. Klinkt beter als Brise Continue, want dat is alleen maar een vervanging van nare luchtjes.
   Waarmee ik niet impliceer dat jij een naar luchtje bent. Maar, of geen fan van VVV, of juist iemand die bij een andere club supporter is. Maar laten we nu eens positief/kritisch zijn hier op dit forum zonder elkaar af te zeiken of de club.

 2. Meuske

  Blijft akelig stil rondom Voorn, dat gaat hem niet worden tegen MVV. Snap alleen niet waarom iedereen zo voorbarig was inclusief Steijn. Vandaag had iedereen het druk met de komst van van Nistelrooy want je kon het overal lezen . Zou Platje nog tips hebben gekregen? Laten we hopen dat de training heeft gebaat en dat Ruud de jongens heeft geïnspireerd voor zondag. Forza de Derby

  1. supportertje

   Meuske, inderdaad is het flink stil, ze zijn nog aan het onderhandelen denk ik. Je vind nergens informatie dat het is afgeketst. Alvast een beetje opwarmen voor zondag, kunnen ze laten zien of Ruud ze nog wat tips en tools heeft gegeven v.w.b. de aanvallers. En Steijn zou misschien ook eens met een andere bril kunnen kijken wat er op het veld gebeurt.

Leave a Reply