Niki Mäenpää in belangstelling Brighton & Hove Albion FC

Niki Mäenpää staat in de belangstelling van meerdere clubs. Niki heeft zelf aangegeven dat hij graag naar het buitenland vertrekt. Zijn voorkeur gaat uit naar een club uit Engeland of Duitsland.

Het ziet er naar uit dat Niki zijn transfer te pakken heeft. De nieuw aangestelde trainer Sami Hyypia van Brighton Hove & Albion bevestigd de interesse in Niki Mäenpää en nog een Finse speler.

Zoals wij eerder al aangaven was ADO Den Haag geïnteresseerd maar kwamen ze met een te laag bod. Als het rond komt is het de tweede VVV speler die binnen een dag een transfer maakt. Gisteravond laat werd bekend dat Reimerink ons gaat verlaten voor GAE.

Bron: The Argus
http://www.theargus.co.uk/sport/11286548._/

12 Responses

 1. Ben

  Prima keeper, werd zelfs met de wedstrijd beter, heeft als een van de weinigen echt punten voor VVV gepakt. Als hij vertrekt wordt hij niet vervangen door een betere, dus tel uit je “winst.” Gun hem het allerbeste en dat wij er dan het maximale aan mogen verdienen. Geen betere club interesse?
  FORZA VVV!

  1. Lincoln

   Hopelijk mag Verstappen zijn eerste minuten gaan maken voor het eerste 🙂 Zal wel een strijd worden tussen Verstappen en Wintjens en denk dat er nog een jeugdkeeper aansluit als derde keeper.

   1. Goodie

    Ik weet dat Verstappen altijd een VVV supporter is geweest, ik weet alleen niet hoe goed die kan keepen. Zelf vind ik dat Wintjes niet goed genoeg is als 1e keeper, maar wel een prima 2e keeper. Ik zie dan toch liever dat VVV opzoek gaat naar een nieuwe keeper.

   2. Lincoln

    Was een groot talent in de PSV opleiding. Maar koos er zelf voor om terug te keren naar Venlo als ik het goed heb. Hij is jong, groot en lenig. Maar moet het natuurlijk wel laten zien op dit niveau. Wintjens ben ik niet zo gecharmeerd van maakt veel fouten en straalt geen zekerheid uit. Als het geld er is zou ik ook zeker kijken naar versterkingen. Ik weet dat Bryan Roox ook een jongen hieruit de buurt en groot talent mag vertrekken bij Roda zal misschien ook wel een optie zijn.

Leave a Reply