Niki Mäenpää beste speler tegen Fortuna Sittard!

De 22ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 55 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde alweer een tijdje terug de laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Al had VVV het meeste balbezit de kansen werden niet benut en hierdoor werd er niet gescoord. De wedstrijd eindigde dan ook in een 0-0 gelijkstand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin Buwalda, Vito van Crooy en Randy Wolters.

De Winnaar

Niki

Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 22. Niki is dit seizoen een van de meest geliefde en beste spelers van de selectie en dat zien we ook terug in de Speler van de week en de Speler van de Maand. Niki is het meest gekozen van alle spelers tot nu toe. Zoals eigenlijk elke wedstrijd is Niki de rots in de branding. Ook deze wedstrijd had hij een aantal fantastische reddingen waardoor Fortuna niet tot scoren kwam. Wij hopen echt dat Niki tot eind van het seizoen blijft! Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Niki, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Jerold Promes geëindigd met 11 stemmen. Op de derde plek is Vito van Crooy geëindigd met 7 stemmen.

[table id=67 /]

Leave a Reply