Niki Mäenpää de beste speler tegen SC Telstar!

De 17de Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 74 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Dit keer een verkorte speler van de week aangezien VVV-Venlo binnen 4 dagen 2 wedstrijden speelde. De maand november is inmiddels afgelopen, komend weekend gaan we samen met jullie kiezen voor de beste speler van de maand.

VVV-Venlo speelde afgelopen vrijdag tegen SC Telstar. Na de goede wedstrijd tegen FC Volendam hadden de supporters hoge verwachtingen. Echter was Telstar een stugge tegenstander. VVV had iets meer overwicht maar kon dit niet omzetten in kansen en doelpunten. Gelukkig werd er toch gewonnen door een goede actie van Aziz Khalouta. Onze doelman Niki Mäenpää hield ons in de wedstrijd door een aantal hele goede reddingen.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää, Robin Buwalda en Vito van Crooy.

De Winnaar

Niki

Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 17. Een zeer terechte beslissing al was Aziz Khalouta de matchwinnaar. Niki hield VVV op de been door een aantal katachtige reddingen te maken. Ook al was Telstar niet echt een gevaarlijke tegenstander ze kregen toch een aantal grote kansen om de score te openen. In de eerste en in de tweede helft zorgde de Finse doelman er persoonlijk voor dat het 0-0 bleef, waardoor Khalouta alsnog de 3 punten voor VVV binnen kon slepen. Niki is dit seizoen een van de meest geliefde en beste spelers van de selectie en dat zien we ook terug in de Speler van de week en de Speler van de Maand. Niki is het meest gekozen van alle spelers tot nu toe. Laten we hopen dat Niki langer bij ons blijft en zijn contract verlengd. Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Niki, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Aziz Khalouta geëindigd met 12 stemmen. Op de derde plek zijn Maksi &  Melvin Platje geworden met 5 stemmen.

Eindstand speler van de week 17

[table id=63 /]

Leave a Reply