Niki Mäenpäa de speler van de week tegen Jong Ajax!

De 32ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 46 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter.

Morgen mogen jullie alweer kiezen voor de beste speler van de week tegen FC Den Bosch. Dit doordat we te maken hebben met veel wedstrijden achter elkaar. We zijn genoodzaakt om de speler van de week verkiezing te verkorten en kort achter elkaar te plannen. Ook hebben jullie nog de speler van de maand februari te goed. Helaas kunnen wij nog niet de winnaar bekend maken doordat we nog niet beschikken over de bos bloemen die we normaal gesproken geven aan de winnaar. Wij hopen deze week de winnaar bekend te maken.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december) en Danny Post (januari).

De Winnaar

Niki

Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen Jong Ajax. Een lastige wedstrijd was het tegen Jong Ajax. De Venlonaren hadden voetballend niets in te brengen en kregen een lesje tikken van Jong Ajax. Alleen wisten de Amsterdammers niet te scoren en dat deed VVV-Venlo wel waardoor de 3 punten in De Koel bleven. Dat er niet werd gescoord door de Ajacieden lag vooral aan onze keeper. Niki is de rots in de branding als het voetballend niet loopt. Elke wedstrijd heeft hij weer een aantal katachtige super reddingen. De Finse keeper heeft ons dit seizoen al vaker gered. Er is nog een kleine hoop dat hij bij VVV-Venlo blijft maar de kans is groot dat Niki gaat vertrekken na dit seizoen. Volgende week weten we hier meer over. Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week, genomineerd voor de speler van de maand.

Niki, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=88 /]

Leave a Reply