Niki Mäenpää NR.1 Bloemengigant speler van de maand december!

Het is al een tijdje geleden dat VVV een competitiewedstrijd speelde. Door de kerst en nieuwjaar duurde het wat langer dan normaal maar de beste VVV-er van de maand december is bekend. De vorige winnaars van de beste speler van de maand waren Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda (september), Vito van Crooy (oktober) en Randy Wolters (november). Deze maand waren Niels Fleuren, Jerold Promes, Danny Post en Niki Mäenpää genomineerd.

De maand december was voor VVV geen geweldige maand. Er werd namelijk geen éen wedstrijd gewonnen. Zo werd er met 4-0 verloren van Jong Ajax, 1-1 gelijkgespeeld tegen Roda JC, met 3-0 verloren van Achilles’29, 0-1 verloren van PEC Zwolle en 0-0 gelijkgespeeld tegen Fortuna. Toch hebben jullie een speler gekozen die volgens jullie het beste was.

De Winnaar

Niki

Jullie hebben in de maand december gekozen voor Niki Mäenpää als NR1 BLOEMENGIGANT speler van de maand! Niki werd in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard gekozen als speler van de week. Niki zit altijd wel in de top 5 van de speler van de week en is ook de meeste gekozen speler van dit seizoen. Hij werd ook al eens speler van de maand. Niki is echt een hele belangrijke speler voor VVV, elke wedstrijd maakt hij fantastische reddingen en houdt hij de Venlonaren op de been. Hij heeft al een hoop punten gered. Helaas heeft Niki nog maar een contract voor éen half seizoen en moeten we waarschijnlijk afscheid gaan nemen van de Finse doelman. Wij hopen alsnog op een wonder en dat hij zijn contract gaat verlengen.

Niki, namens de redactie van Venlonaren van Harte gefeliciteerd.

De bos bloemen wordt mogelijk gemaakt door:

NR1 BLOEMENGIGANT!
DE GOEDKOOPSTE BLOEMEN
365 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

40 FRISSE ROZEN VOOR €10,-
ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

Ook willen wij Jerold Promes, Danny Post en Niels Fleuren feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen bij VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Eindstand speler van de maand december

[table id=77 /]

5 Responses

 1. Ben

  “Men” is blind. Zelfs in de eredivisie zijn er niet veel die beter zijn dan Maenpa. Ik gun hem nog een transfer voor eind januari. Dan houdt VVV er ook nog iets aan over, beide partijen blij. VVV heeft voldoende materiaal geschikt voor de Jupiler over. FORZA VVV!

 2. Ben

  Zijn ze PSV helemaal blind. Lees:
  PSV heeft zich officieel gemeld voor Gino Coutinho. Dat vertelt Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen zondag aan FOX Sports. De doelman van de Kralingers is in beeld bij de Eindhovenaren, die op zoek zijn naar een derde doelman.

  “PSV heeft zich concreet gemeld bij ons, helaas. Want ik zit er niet op te wachten, dat zeg ik eerlijk. Het is mijn eerste keeper, onze positie is bekend. We moeten tegen degradatie vechten en dan wil je niet je eerste keeper kwijtraken. We gaan zien hoe het gaat lopen. We willen niet dat hij weggaat”, zegt Dijkhuizen in gesprek met de tv-zender.

  Coutinho speelde in de jeugd ook al bij PSV. Een terugkeer naar de club uit Eindhoven ziet de doelman wel zitten, vertelt Dijkhuizen. “Hij heeft er zelf wel oren naar, kan ik me ook wel iets bij voorstellen. Maar zolang wij niet een hele goede vervanger kunnen halen is het voor mij niet im frage. Alleen, uiteindelijk bepaalt de directie natuurlijk.”

  Ik denk dat hij Gijs PSV binnen no time eerste man wordt. Slaap lekker door daar in Eindhoven.

   1. supportertje

    Nee, en na alles wat hij heeft laten zien, heeft hij recht op een goede ploeg en nummer 1 te zijn. Het liefst zie hem natuurlijk blijven bij VVV, maar dat is een onmogelijk iets natuurlijk.

Leave a Reply