NIKI MÄENPÄÄ SPELER VAN DE MAAND AUGUSTUS!

De stemmen zijn geteld. De nr.1 BLOEMENGIGANT speler van de maand augustus is bekend. Jullie hebben gekozen voor onze nummer 1 keeper, Niki Mäenpää. De uitslag heeft even op zich moeten wachten omdat Niki nog in Finland verbleef na de Euro kwalificatiewedstrijd.

Niki werd in week 2 & 3 de speler van de week door zijn goede optredens. Hij stopte een penalty tegen FC Den Bosch en was de redder in nood tegen De Graafschap. Zonder Niki hadden we die wedstrijd niet gewonnen. Ondanks zijn rode kaart tegen FC Emmen heeft een grote meerderheid gekozen voor onze nummer 1 keeper. Hij is dan ook meer dan de terechte winnaar van de speler van de maand award.

De Winnaar
Niki

Niki namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

De bos bloemen worden mogelijk gemaakt door:
NR1 BLOEMENGIGANT!
de GOEDKOOPSTE BLOEMEN
363 DAGEN PER JAAR DESIGNER OUTLET ROERMOND

ALTIJD DE ALLER GOEDKOOPSTE PRIJS!!!

Ook willen we Danny Post, Aziz Khalouta en Dyon Gijzen nogmaals feliciteren. Helaas zijn ze niet gekozen voor de speler van de maand maar hebben ze door het winnen van de speler van week een steentje bijgedragen aan de goede start van VVV-Venlo. Volgende week en maand zijn er nieuwe rondes en worden zij wellicht speler van de maand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Eindstand speler van de maand augustus

In totaal is 102 keer gestemd. Hieronder staat een overzicht van de totale stemmen.
[table id=47 /]

Leave a Reply