Niki Mäenpää speler van de week 2!

De tweede speler van de week is geëindigd. Er is minder gestemd dan de vorige week namelijk 112 keer via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. En volgende week maandagmiddag begint een nieuwe stemronde voor de nieuwe speler van de week.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar
Niki

Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 1. Niki speelt altijd goed en is super belangrijk voor VVV. Hij was in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch beslissend door een penalty te stoppen van Barry Maguire. Verder speelde hij een erg goede wedstrijd. Helaas kon hij niet veel doen tegen de 2 tegendoelpunten van Ceria. Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Niki namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

Als tweede is Randy Wolters geëindigd met 17 stemmen. En derde is Dyon Gijzen geworden met 14 stemmen.

Eindstand speler van de week 2

[table id=38 /]

Leave a Reply