Niki Mäenpää speler van de week 3!

De derde speler van de week is geëindigd. Dit keer kon je maar kort stemmen. Dit kwam door het dubbele programma van VVV-Venlo. Maar toch is er goed gestemd. Er is namelijk 153 keer via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. De nieuwe poll van de speler van de week (wedstrijd tegen FC Oss) gaat vandaag alweer van start tot en met donderavond 20.00 uur.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar
Niki

Niki Mäenpää is wederom door jullie gekozen als Venlonaren beste speler van de week. Met 54 van de 153 stemmen won hij ruim. Vorige werd Niki ook al gekozen, hierdoor wint hij de speler van week titel 2 weken achter elkaar. Niki speelde tegen De Graafschap zoals eigenlijk altijd een geweldige wedstrijd. Nadat VVV teruggedrongen werd door De Graafschap was hij het die de punten voor VVV redde. Het is te hopen dat hij dit seizoen bij ons blijft. Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Niki namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

Als tweede is Niels Fleuren geëindigd met 38 stemmen. En derde is Aziz Khalouta geworden met 17 stemmen.

<h3>Eindstand speler van de week 3</h3>
[table id=39 /]

Leave a Reply