Niki Mäenpää speler van de week KNVB Bekerwedstrijd!

De achtste Venlonaren speler van de week is geëindigd (KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven). Er is 141 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. Vanaf morgen mogen jullie weer stemmen op de speler van de week 9 (Jupiler League wedstrijd tegen FC Eindhoven). Dit doordat na deze wedstrijd de speler van de maand bekend wordt gemaakt. Woensdag presenteren wij de Venlonaren speler van de maand September.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 8 (KNVB Bekerwedstrijd FC Eindhoven). Niki is geen onbekende bij de Venlonaren speler van de week. Hij wint nu namelijk al voor de 3de keer in korte tijd de Venlonaren speler van de week titel. Ook was hij Nr 1. Bloemgigant speler van de maand Augustus. Je kunt stellen dat Niki dus hartstikke belangrijk is voor ons elftal. Ook afgelopen dinsdag liet hij na 2 wedstrijd afwezigheid weer zien hoe goed hij eigenlijk wel niet is. Als Niki er niet was geweest hadden we deze wedstrijd waarschijnlijk gewonnen en waren we uitgeschakeld voor de beker. Hier willen we hem toch voor bedanken! Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Niki namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Vito van Crooy geëindigd met 9 stemmen. En derde is Randy Wolters geworden met 7 stemmen.

Eindstand speler van de week 8

[table id=50 /]

Leave a Reply