Niki Mäenpää speler van de week tegen RKC Waalwijk!

De 36ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 28 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Een dieptepunt in het bestaan van de speler van de week. VVV-Venlo behaalde in 3 wedstrijden tegen laagvliegers Fortuna, Jong PSV en RKC maar 2 punten. Zeer mager als je bedenkt dat er heel veel op het spel staat. Wij snappen hierdoor ook dat er weinig is gestemd. De wedstrijd tegen RKC was ook niet al te best en eindigde in een bloedeloze 0-0 eindstand.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november), Niki Mäenpää (december), Danny Post (januari), Danny Post (februari) en Melvin Platje.

De Winnaar

Niki

Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Een slechte wedstrijd van VVV-Venlo tegen RKC Waalwijk. Toch konden jullie een uitblinker vinden. Het werd dit keer onze Finse keeper die ons waarschijnlijk aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Hij wist door een aantal goede katachtige reddingen de 0 te houden. Hierdoor pakte Niki weer een belangrijk punt voor VVV.

Niki, namens de redactie van Venlonaren van harte gefeliciteerd!

[table id=93 /]

4 Responses

    1. Daar moet ik je gelijk in geven! We hebben hierdoor ook al de wedstrijd van Jong PSV eruit gehaald. Vonden het alleen niet zo’n goed idee om het 2 keer achter elkaar eruit te halen. Dus dan maar genoegen nemen met 25 stemmen.

  1. Baolderse

    Ik vraag me een beetje af wat precies het nut is van deze poll. Ik stem niet omdat ik geen meerwaarde zie en omdat ik merk dat sommige jongens zoals Vito het toch nooit goed kunnen doen bij veel supporters.

    1. Dat mag je best vinden dat het geen meerwaarde heeft. Wij zijn er dit seizoen mee begonnen omdat VVV-Venlo op dat moment geen man of the match deed. Het leek ons leuk om elke week iemand te kiezen voor de speler van de week. En niet dat wij kozen maar dat jullie zelf kiezen. Dan hebben jullie zelf invloed op wie de winnaar wordt. Wij kunnen wel elke week een speler kiezen maar dan is dat gebaseerd op mijn eigen mening en misschien komt dit wel helemaal niet overeen met wat jullie vinden. Daarnaast gaven wij vroeger altijd spelers punten in het wedstrijdverslag, dit doen we niet meer vanwege deze rubriek. Ook is het zo dat dit een boost kan geven aan de spelers, ze krijgen de waardering van de supporters na een goede wedstrijd. Het originele plan was dat de speler van de week een bosje bloemen kreeg en de speler van de maand iets anders. Dit bleek financieel niet haalbaar omdat wij alles uit eigen zak moeten betalen. VVV-Venlo en de spelers vinden dit een positieve benadering en het heeft geholpen om de relatie tussen onze website en de club te verbeteren. Dit zijn onze beweegredenen om de rubriek wekelijks terug te laten komen.

Leave a Reply