NIKI MÄENPÄÄ SPELER VAN WEEK!

De elfde Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 70 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Er is minder gestemd dan normaal maar wij begrijpen dit maar al te goed. Het spel was niet super tegen Sparta Rotterdam. Er was een speler die zich volgens jullie het beste was op het veld.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää en Robin Buwalda.

Niki
Niki Mäenpää is door jullie gekozen als de beste speler van de week 11. Het is alweer de 4de keer dat Niki verkozen wordt als speler van de week. Ook werd hij in de maand augustus speler van de maand. Afgelopen week speelde VVV tegen Sparta en Niki was wederom zeer belangrijk voor het team. Sparta stormde de eerste 10 minuten op Venlose doel. Niki onderscheidde zich door een aantal knappe reddingen te maken. Bij het tegendoelpunt kon hij niets meer uitrichten. Een foutloze pot voetbal voor de Finse keeper. Niki wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Niki namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd.

Als tweede is Niels Fleuren geëindigd met 20 stemmen. En derde is Vito van Crooy geworden met 6 stemmen.

Eindstand speler van de week 11

[table id=55 /]

1 Response

  1. Pingback : 2notified

Leave a Reply