VVV-Venlo

Nils Röseler en Tristan Dekker langer bij VVV-Venlo

Onlangs hadden we het bericht geplaatst over de aflopende contracten en de eerste acties zijn al ondernomen door VVV-Venlo. De opties in de contracten van verdedigers Nils Röseler en Tristan Dekker zijn gelicht, waardoor ze tot medio 2019 onder contract staan bij de Venlonaren. Dat maakt de club bekend op haar website.

Nils Röseler (26) kwam op 1 juni 2016 over van het Duitse Chemnitzer FC en werd meteen een vaste waarde in het centrum van VVV-Venlo. Samen met Jerold Promes vormt hij het hart van de defensie. Röseler is ook dit seizoen een zeer belangrijke speler, hij kwam alle 28 Eredivisie wedstrijden in actie en ook in de 3 bekerwedstrijden stond hij in het veld. Sinds hij overkwam van Chemnitzer FC, speelde hij 68 wedstrijden voor VVV. Daarin wist hij 2 keer te scoren en 1 assist af te leveren.

Tristan Dekker (20) is een prima rechtsback en heeft bewezen dat hij talent heeft. Hij heeft meegedaan aan het EK met Oranje onder 19, waarin hij 3 wedstrijden mocht spelen. Hij kwam op 1 juli 2016 over van ADO Den Haag en speelde een prima eerste seizoen in het kampioensjaar in de Jupiler League. Hij is dit seizoen niet altijd een basisspeler, maar hij heeft toch 12 wedstrijden gespeeld in de Eredivisie dit seizoen en is dus van waarde voor het elftal van Maurice Steijn. In totaal heeft de jonge verdediger 43 wedstrijden gespeeld voor VVV-Venlo, waarin hij 3 assists wist af te leveren.

Het is goed nieuws dat VVV met deze mannen verder gaat. Niet alleen leveren ze een grote bijdrage aan de defensieve kracht van de Venlonaren, maar ze zijn ook deel van de kern die wist te promoveren naar de Eredivisie en het nu zo goed doet. Zij zijn in ieder geval tot medio 2019 onder contract bij VVV-Venlo en hopelijk zal er in de komende dagen nog meer positief nieuws komen over contracten. Het contract van Clint Leemans werd eerder al gelicht.

12 Responses

 1. chretien

  Ja, beide spelers voldoen, wat zeg ik, zijn prima spelers voor VVV. Ik denk dat alleen het lichten van de optie een niet al te beste zaak zou zijn. dit zijn spelers waar wij in principe jaren mee kunnen doorgaan. Dus, een goede contractverlenging aanbieden, anders zou ik hen nu in de etalage zetten.

 2. Depor

  Helemaal top nu de contracten van Promes en Roel Janssen nog verlengen.
  Van Bruggen mag ook weer gehuurd worden. Liever koop, die gaat ook nog centen opleveren.

  En een mooie spits. Sierhuis van Jong Ajax zou DE perfecte spits zijn!

 3. Gerardus

  Goede zaak. Nu nog met wat spelers verlengen en de kern blijft bestaan. Daarnaast lopen bij veel clubs redelijke en ook nog eens veel spelers uit het contract die misschien wel iets voor ons kunnen zijn. Maarja deze clubs hebben natuurlijk ook weer nieuwe spelers nodig, dus het zal wel een aardige strijd gaan worden op de transfermarkt. Hopelijk kunnen er snel wat spelers worden gecontracteerd die ook voldoen voor het volgende seizoen.

  RuiverCity bedoel je Mmae of Perreira ? Een van die twee ?

  1. Goodie

   Ik denk die Mmae en als ik het goed heb wordt die gehuurd? Komen voor VVV begrippen trouwens wel leuke spelers in de JL transfervrij. Diemers als vervanger van Leemans en contract van Van Mieghen wordt door Heracles ook niet verlengd. Scorebordjounalistiek, maar 13 goals en 10 assist als buitenspeler is niet verkeerd.

   1. Gerardus

    Tissoudalli heeft bij hetzelfde team 4 goals en 4 assists in 9 wedstrijden, maar hij kwam ook te kort ;). Maar van Mieghem kwam bij Heracles te kort maar bij Excelsior deed hij het volgens mij wel aardig. Maar Faik van Excelsior doet het nu ook geweldig en was bij Roda maar pure middelmaat in de Juup en de Eredivisie. Maar met goed scouten kun je denk ik wel zulke spelers halen die het niveau van dit jaar halen. Ook al zal dat niveau uiteraard minder zijn dan van dit jaar. Bij GAE lopen ook weet ik hoeveel spelers uit het contract en daar zal ook wel een leuke bij zitten voor VVV, net als bij bijv Cambuur. Denk dat er zelfs misschien wel één of twee amateurs uit de Tweede Divisie zijn die wel goed genoeg zouden zijn voor in de selectie van VVV.

    Ik hoop als keeper zijnde op Wouter van der Steen of Sonny Stevens. Zijn spelers die niet veel in de Eredivisie hebben gespeeld maar denk ik wel de drang hebben om zich te bewijzen. Maarja denk dat Stan wel voldoende verstand heeft om een redelijke selectie samen te stellen. Dus daar maak ik mij geen zorgen om 😀

 4. RuiverCity

  Ja Mmae! Wat te denken van Excelsior. Daar lopen heel veel contracten af. Maar ja veel zal ook afhangen wie er komend seizoen als trainer voor de groep staat. Een nieuwe trainer zal wellicht ook wel spelers willen meebrengen.

  1. Gerardus

   Ja dat is overal. Het ligt er ook aan wat Steijn gaat doen en of er nog spelers gaan vertrekken. Het ergste is dat de markt open is tot 1 september, verschillende spelers zullen dus willen wachten tot het einde omdat ze een kans willen krijgen in de voorbereiding. Dat betekend dat er alsnog heel veel gaat veranderen in de laatste paar weken. Dus we kunnen ons nog wel fkes zoet houden met het speculeren 😉

 5. lucien1978

  Ik zal ook is een naam in de groep gooien. Het contract van Ogbeche van Willem 2 wordt niet verlengd.

  Die heeft alleen al tegen VVV dit jaar 3 of 4 keer gescoord.

  Dat zou ik een prima versterking vinden.

  Verder zou ik in Duitsland blijven Scouten. Daar loopt genoeg talent rond.

  Ik weet ook niet hoe het zit met de interlands van Sarpei. Zou ook zeer welkom zijn.

  Verder proberen Van Bruggen weer te huren en tevens een balletje opwerpen voor Obispo, Malen en Rosario van PSV .

Leave a Reply