Nils Röseler terug bij VVV-Venlo

Een dag nadat de eerste geruchten naar buiten kwamen is het een feit! Centrale verdediger, Nils Röseler keert terug bij VVV-Venlo. De 24-jarige Duitser tekent vandaag een contract bij de Venlonaren dat hem voor twee seizoenen aan onze club verbindt, met een optie voor nog een seizoen.

Nils Röseler is geen onbekende voor onze club! In het seizoen 2012|2013 werd de verdediger voor een seizoen gehuurd van FC Twente en speelde hij een prima seizoen in het geelzwart. Na het vertrek bij VVV speelde de centrale verdediger nog een seizoen bij Twente waarna hij terugkeerde naar zijn vaderland. Daar stond Nils twee seizoenen onder contract bij de 3.Bundesliga club Chemnitz FC.

Nils is uiteraard zeer blij terug te keren bij de club waar hij de kans kreeg om speelminuten in de Eredivisie te maken; “Ik ben blij om terug te zijn, want ik heb hier een hele fijne tijd gehad. Het was, ondanks de degradatie in dat seizoen, een heel leerzaam jaar voor mij. In die tijd heb ik de mensen en de club goed leren kennen en dat goede gevoel was er meteen weer toen ik hier binnen kwam en tijdens de gesprekken de afgelopen tijd. Ik heb VVV-Venlo niet uit het oog verloren en ik ga er alles aan doen om met de club te promoveren”.

Onze trainer Maurice Steijn over de nieuwste aanwinst: “Röseler is een sterke verdediger met een goede mentaliteit. Ondanks zijn 24 jaar heeft hij al een schat aan ervaring en hebben we veel vertrouwen in hem. Dat blijkt ook uit het feit dat we hem een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra seizoen hebben aangeboden.”

Welkom terug Nils en laten we er een mooie seizoen van maken!

9 Responses

 1. Godfried

  Iemand de twee proefspelers al in actie gezien op een training? En dan met name de linksback? Ben erg benieuwd hoe deze jongen het doet tot nu toe. (Ja, dan moet ik zelf gaan kijken, ik weet het. Ik werk alleen elke dag en ga me er niet voor ziek melden)

 2. kenfen

  selektie krijgt gestalte, nou nog een linksback. Niels Fleuren lijkt clubloos te zijn ? misschien iets voor ons ? Er gaan geruchten dat er nog een Linksback uit England komt. De jongen die op proef meetraint eb ik op de eerste training gezien lijkt me een stevige jongen maar kan er weinig over zeggen na zo’n korte sessie we zullen zien

 3. Goodie

  Röseler lijkt me een prima verdediger. Ik hoop ook dat VVV toch al probeerd het contract van Opoku te verlengen. Dat contract loopt na aankomend seizoen af dacht ik.

 4. kiekoputspelke

  Voor VVV denk ik een prima versterking centraal achterin…nu mogen Roel Janssen en Nils Röseler gaan uitvechten wie naast Jerold Promes komt te spelen…
  Nils Röseler liet in zijn 1e periode al zien over kwaliteiten te beschikken, alleen slaagde Ton (afbraakvoetbal) Lokhoff erin om iedere speler slechter te maken. Dus laten we hopen dat we nu een betere, volwassenere en fysiek sterkere speler terug krijgen die van de Venlose defensie wederom een onneembare vesting gaat maken !!

Leave a Reply