VVV-Venlo

Nils Röseler tot medio 2020 bij VVV-Venlo

Nils Röseler heeft zijn contract bij VVV-Venlo verlengd en daardoor zal de verdediger tot medio 2020 onder contract staan bij de Venlonaren. Hij heeft vandaag het nieuwe contract ondertekend en zo heeft de club wederom een sterkhouder binnen weten te houden. Dat laat VVV-Venlo vandaag weten.

Nils Röseler is geen onbekende voor onze club. In het seizoen 2012-2013 werd de verdediger voor een seizoen gehuurd van FC Twente en speelde hij een prima seizoen in het geelzwart. Na het vertrek bij VVV speelde de centrale verdediger nog een seizoen bij Twente waarna hij terugkeerde naar zijn vaderland. Daar stond Nils twee seizoenen onder contract bij de 3.Bundesliga club Chemnitz FC. Hierna tekende hij in juni 2016 een contract voor twee seizoenen bij VVV-Venlo met een optie tot nog een seizoen. De bedoeling was oorspronkelijk op de optie te lichten, maar speler en club zijn overeengekomen om het contract open te breken en te tekenen tot medio 2020.

nils-contract-1920

In de afgelopen twee seizoenen speelde de 26-jarige Duitser 74 wedstrijden voor VVV-Venlo en was daarin tweemaal trefzeker. Ook wist hij eenmaal een assist te geven en was hij een van de sterkhouders van het kampioenschap in de Jupiler League én de handhaving in de Eredivisie dit seizoen.

Manager Voetbal Stan Valckx is in zijn nopjes met deze verlenging: “Nils is afgelopen seizoen een van de sterkhouders geweest. Van alle spelers heeft hij de meeste spelminuten gemaakt en hij heeft enorm veel ballen veroverd. We zijn dan ook blij dat we hem langer aan onze club kunnen verbinden.”

Nils is zelf ook blij met de contractverlenging en duidelijkheid: “Bovendien spreekt uit deze aanbieding een stuk waardering. Het is altijd fijn als een voetballer het gevoel krijgt dat hij belangrijk is voor een club.”

Wij zijn erg tevreden dat Röseler is weten te behouden voor de club, ook omdat er toch interesse in hem was in de vorige transferperiode. Hopelijk kunnen we nu verder bouwen en een kwaliteitsinjectie geven aan de selectie voor het nieuwe seizoen.

12 Responses

 1. idderzienmeining

  Gooije zet van VVV … in elk geval verzekerd van een transfersom mócht Röseler na komend seizoen verkassen.

  Daarnaast een dragende speler die hier al jaren een voldoende scoort en de meeste spitsen goed kan bespelen.

  Proficiat VVV en Nils

 2. chretien

  Heel blij met deze contractverlenging. Niels is een van de beste spelers in onze selectie. Ik was er van overtuigd dat hij zou worden weggekocht. Niet dus. Heel goed om de man er volgend seizoen bij te hebben. FORZA VVV!

 3. robbaan

  Top, belangrijke speler in de defensie. Hopelijk houden we de rest van de verdediging ook vast.
  Krijg meer en meer het gevoel, dat VVV nog meer verrassingen voor ons in pettto heeft.

 4. roermond

  Zojuist gelezen op Voetbalprimeur:

  ‘Unnerstall krijgt gewenste transfer: PSV wil Duitse revelatie snel strikken’.
  Hopelijk leent PSV Lars voor een jaar uit aan VVV.

 5. chretien

  Als Lars direct wordt overgenomen , wellicht kunnen wij dan Room krijgen? Is topkeeper voor VVV. Hoewel, hij zal ons Lars niet doen vergeten. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat Unnerstall langer zou blijven. Ik wens hem seucces in de cahmpions Leage…

Leave a Reply