Röseler

Nils Röseler vertrekt naar SV Sandhausen

Het was bij ons al bekend dat Nils Röseler VVV-Venlo zou gaan verlaten na vier seizoenen. VVV en speler kwamen er niet uit, waardoor de centrale verdediger het avontuur elders wou gaan opzoeken. In zijn tocht om in Duitsland te spelen is hij uitgekomen bij SV Sandhausen.

Hij heeft bij de club uit de 2. Bundesliga een contract getekend tot medio 2022. De club staat op dit moment 10e in de 2. Bundesliga en deze competitie is inmiddels weer hervat.

Wij wensen Nils veel succes in het vervolg van zijn carrière en zullen hem blijven volgen!

6 Responses

 1. mats

  Wacht even hoor ‘ze kwamen er niet uit?’
  Dat suggereert dat Nils had willen blijven?
  En dat VVV Nils bewust heeft laten gaan?
  Ik dacht dat Nils zelf gewoon weg wilde?
  Weet iemand wat zijn voorwaarden/breekpunten waren dan? Ik kan me bijna niet voorstellen dat die onoverkomelijk waren. Dat de 2e Bundesliga best een leuke competitie is oké, maar Sandhausen????? Damn… dat klinkt toch bijna alsof iemand nu liever naar Rooda zou willen, Why?!

   1. Grad

    De stad Sandhausen heeft iets meer al 15.000 inwoners en SV Sandhausen is een club die je kunt vergelijken met VVV, een degelijke en, gemoedelijke club, met niet al te hoog verwachtingspatroon, realistisch , redelijk stabiel en met minimale middelen maximaal presteert. Mario Engels (ex Roda) speelt er o.a. en Jesper Verlaat (zoon van Frank , oud Ajaxspeler).
    Het is dus niet verwondelijk dat Niels voor deze club gekozen heeft, zeker omdat algemeen bekend is dat de salarissen in de 2e Bundesliga vaak nog hoger liggen dan van een doorsnee speler in de eredivisie.

   2. mats

    Dan is het toch bijzonder dat een dorp amper groter dan Horst of Helden/Panningen zo succesvol kan zijn in de tweede Bundesliga én blijkbaar meer sponsors/gelden aantrekt en dus hogere salarissen kan betalen. Wonderbaarlijk.

Leave a Reply