Nol Hornix naar Cyprus

Per 1 juli stopt Nol Hornix als loop-, coördinatie, kracht- en conditietrainer bij VVV-Venlo. Het buitenlands avontuur bij AEK Larnaca op Cyprus is de reden voor zijn vertrek. Nol Hornix, die tevens voorzitter is van samenwerkingsverband VOS, is al 23 jaar werkzaam bij VVV-Venlo. Een echte VVV‘er.

Het is daarom een keuze die twee kanten kent, legt Nol Hornix uit. “Al vanaf 1988 kom ik bij VVV-Venlo, eerst drie jaar als vrijwilliger, en sinds 1992 in loondienst. Mijn hart ligt bij de club dus het is niet eenvoudig om weg te gaan. Anderzijds zie ik AEK Larnaca als een grote uitdaging die ik graag met beide handen wil aanpakken.”{jcomments on}

Directeur Voetbalzaken VVV-Venlo, Mario Captein, reageert: “ik betreur het sterk dat de club een medewerker met zoveel expertise en zo’n VVV-Venlo hart gaat verliezen. Natuurlijk gun ik Nol deze kans in het buitenland en wil hem nogmaals veel succes wensen.”

AEK Larnaca kent op dit moment een aantal Nederlandse spelers waaronder Kevin Hofland, Edwin Linssen en Gregoor van Dijk. Nol Hornix hoopt natuurlijk, met de club die momenteel vierde staat in de Cypriotische competitie, volgend jaar voor de Europese beker te spelen. Een mooie uitdaging in het vooruitzicht dus. VVV-Venlo dankt Nol voor zijn enorme betrokkenheid en wenst hem en zijn gezin veel succes toe!

 

Bron: VVV-Venlo

1 Response

  1. Pingback : 1opposed

Leave a Reply