Norichio Nieveld op proef bij VVV-Venlo

VVV-Venlo pakt door nadat Ted van de Pavert te duur blijkt. Vanaf vandaag is namelijk Norichio Nieveld op proef bij de Venlonaren.

De centrale verdediger die in het verleden actief was voor Feyenoord, Excelsior, FC Eindhoven, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles is transfervrij en heeft de komende dagen de tijd om zich te bewijzen als meerwaarde.

8 Responses

 1. Godfried

  Prima dat ze deze jongen op proef nemen. Hij heeft in ieder geval zijn fysiek mee en dat is weer in lijn met het beleid van VVV. Kracht en lengte op bepaalde posities. Nu kijken of hij voetballend ook een meerwaarde kan zijn. Succes Norichio!

 2. Goodie

  Aan deze speler zat ik gister al te denken na het afketsen van van der Pavert. Nieveld is beetje het zelfde type speler als Promes. Was bij Eindhoven samen met N’toko een sterk verdedigend duo. Bij de Eagles 2 seizoenen speelde hij als verdedigende middenvelder en deed het daar naar behoren. Afgelopen seioen zag De koning het niet meer in hem zitten en kregen Fischer en Schenk de voorkeur. De supporters van de Eagles hadden het graag anders gezien en hem daar zien blijven.

 3. chretien

  Ik ken hem niet, laat me graag verrassen. En zie uit naar vervolg.
  Alles beter dan van de Pavert. Moet er nog om lachen als ik bedenk dat hij financieel niet haalbaar zou zijn geweest. Zeer eenvoudige beperkte speler die in de eerste divisie of lager thuis hoort.

  1. lucien1978

   Tot nu toe ben ik over iedere aankoop erg entholiousiast . Er zal een centrale verdediger bij moeten. Helaas was vd Pavert wel een stukje beter dan Nieveld. Nieveld een speler die voornamelijk overal de bank heeft warm gehouden. Ik denk eigenlijk ook dat hij wordt afgetest omdat hij de kwaliteiten mist.

 4. venlow077

  Bij GAE dachten ze daar anders over, en snapte ze niet waarom dat één van de betere centrale verdedigers bij hun helaas nooit een echte kans gehad heeft. En in mei kwam hun supporters account Kowet, ook met een statement: Norichio Nieveld moet blijven, punt uit ! #nieveldmoetblijven Want strijders hebben we nodig. Dus ja we zullen het gaan zien, wellicht zien we hem donderdag ook nog aan het werk.

 5. RuiverCity

  Nieveld werd de nieuwe Henk Fräser genoemd. Dat is er bij al die clubs niet echt uitgekomen. Destijds met N’Toko was hij bij FC EIndhoven een ijzersterk centraal duo. Maar ja, eredivisie is wel een ander niveau dan Jupiler League.
  VVV heeft nieuwe aanwinsten die op papier goed lijken te zijn. Maar de praktijk zal het moeten uitwijzen of dat goed genoeg is om met de grote jongens mee te kunnen doen. De eerste wedstrijd tegen Sparta zal heel belangrijk zijn!

 6. lucien1978

  Er zijn niet zoveel CV op de markt. Misschien West ham? Ik zou proberen om Leon Bergsma te huren van Ajax. Dit zou denk ik niet verkeerd zijn. Anders kom je toch uit bij namen als : Nieveld, Pavert , M van der Laan, Bart Schenkeveld, Etienne Reijnen, Sander Fischer , Xandro Schenk. Maar of daar echt wat tussen zit?

Leave a Reply