Notariskantoor Moonen steunt VVV-Venlo in de nacompetitie!

Notariskantoor Moonen

Kaarten voor de nacompetitiewedstrijd op 22 mei 2011 via Notariskantoor Moonen te koop voor € 7,50!

Naar alle waarschijnlijkheid moet VVV-Venlo zich via de nacompetitie proberen te handhaven in de eredivisie. VVV-Venlo kan hierbij de steun van alle supporters goed gebruiken en namens VVV-Venlo nodigt Notariskantoor Moonen daarom alle supporters uit om als één blok achter het team van VVV-Venlo te gaan staan om ze zo in de eredivisie te houden.

Notariskantoor Moonen wil als sponsor en supporter van VVV-Venlo hieraan bijdragen en iedereen met een VVV-hart de mogelijkheid bieden om kaarten via ons kantoor te kopen voor de nacompetitiewedstrijd op zondag 22 mei 2011. Aangezien ons kantoor dit jaar 12,5 jaar bestaat sponsoren wij per kaart € 12,50, waardoor ze voor u nog maar € 7,50 kosten! Het betreft staanplaatsen in vak N, waarvoor de normale prijs € 20,- is.

Ook al weten we nog niet definitief wie de tegenstander zal zijn, u kunt nu al kaarten reserveren via shermans@notariskantoormoonen.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld hierbij uw NAW-gegevens, het aantal kaarten en of u klant bent of niet.

Zolang de voorraad strekt en hierbij geldt dat er maximaal 2 kaarten per persoon te bestellen zijn.

Bent u afgelopen 12,5 jaar klant bij ons geweest, dan krijgt u voorrang!

Bron: Notariskantoor Moonen

Leave a Reply