Nr.1 Bloemengigant Speler van de maand oktober

De maand oktober is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is om de De NR.1 Bloemengigant speler van de maand te kiezen! VVV-Venlo heeft een prima maand achter de rug. Van de 4 wedstrijden werden er 3 gewonnen, helaas werd de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Telstar verloren anders was het een perfecte maand geweest.

De maand begon met een historische overwinning op NAC Breda. Hierna volgde de teleurstellende nederlaag tegen Telstar. Maar gelukkig herpakte VVV zich goed en wonnen ze vrij eenvoudig van FC Den Bosch en Jong Ajax. Veel positieve dingen lieten de mannen van Steijn op het veld zien. Hierdoor wordt de keuze voor de beste speler van de maand lastig. Maar zoals elke maand springen er een aantal spelers er positief bovenuit. Aan jullie de taak om de best presenterende speler te kiezen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met woensdag 20.00 uur. Komende donderdag maken we de speler van de maand bekend.

[poll id=”68″]

5 Responses

 1. champ

  Met alle respect maar deze verkiezing lijken mij toch erg fake, opvallend is dat er binnen een korte tijd op een specifieke spleler heel veel stemmen uitgebracht worden. Zonder account kun je stemmen en vanuit verschillende apparaten een stem uitbrengen. lijkt mij eerlijker dat alleen vanuit een vast account een stem uitgebracht Mag worden zodat iedereen echt maar een keer kan stemmen en dat er niet vanuit een lobby gestemd kan worden door jan en alleman.

  1. Beste Champ, jammer dat je het dan meteen fake noemt, zonder ook maar iets van het systeem af te weten! Een behoorlijke beschuldiging wat natuurlijk jammer is en wat wij betreuren. Wij kunnen er vrij weinig aan doen als er derde partijen gaan lobbyen (als je op onze facebook pagina kijkt zie je bij de shares dat er flink gelobbyd is vandaag). Dit is in het verleden ook niet gebeurd. En tot nu toe heeft naar mijn mening elke maand de juiste speler gewonnen.

   Je kan vanuit je IP adres 1 maal stemmen. Dat mensen dit gaan omzijlen is voor ons niet tot nauwelijks te controleren. Wij hebben er specifiek voor gekozen om het systeem open te houden omdat heel veel mensen geen account willen aanmaken. Als het besloten is kan dit overigens ook gebeuren want dan gaan mensen voor eenmalig een account aanmaken of maken ze meerdere accounts aan.

   Het is de bedoeling dat alles eerlijk verloopt en hopen we dat jullie als supporter eerlijk zijn. Ik zelf stem 1 keer en zet de timer op de deadline en zie dan pas wie er gewonnen heeft.

   Zoals je het nu brengt lijkt het net alsof wij de standen aanpassen terwijl dit niet eens kan.

   1. champ

    Beste Lincoln, ik reageer niet op het systeem want zoals je het beschrijft zo had ik al bedacht dat het zou werken. Ik heb geen enkele twijfel over de oprechtheid van de bedenkers en beheerder van de site integendeel.(is een van de beste supporter sites van ons land) I.t.t. tot de vorige twee verkiezingen vielen me nu bijzondere dingen op en ik vond dat ik daar iets over moest schrijven,

   2. Hoi Champ, ik snap je wel het is iets waar ik mezelf mee bezig houdt maar ik las het bericht misschien een beetje negatief. Ik las een beetje dat wij ermee deden schoemelen maar ik garandeer je dat gebeurd niet en dat zal ook nooit gaan gebeuren. Het systeem is een aandachtspunt waar we naar gaan kijken. En zeker mag je op en aanmerkingen hebben. Graag zelfs en je mag ze in de comments zetten of me mailen.

    De vorige verkiezing was er ook een moment dat de nummer 2 in een keer veel stemmen kreeg. En ik weet ook hoe het komt. We posten namelijk een tussenstand om juist meer stemmen te genereren. En dan gebeurt het dat er mensen gaan lobbyen. Misschien moeten we die tussenstand gewoon even niet meer doen.

Leave a Reply