Nr.1 Bloemengigant Speler van de maand september

Het is weer tijd om de speler van de maand te kiezen! VVV-Venlo speelde afgelopen maand tegen Go Ahead Eagles (W), FC Dordrecht (G), AZ(V) en Helmond Sport(W). De Venlonaren deden het zeer goed in de competitie maar werden helaas wel uitgeschakeld voor de beker. Veel positieve dingen lieten de mannen van Steijn in het veld zien. Hierdoor wordt de keuze voor de beste speler van de maand lastig. Maar zoals elke maand springen er spelers er positief bovenuit. Voor jullie de taak om de best presenterende speler te kiezen.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met donderdag 12.00 uur. Komende donderdag maken we de speler van de maand bekend.

[poll id=”67″]

Leave a Reply