Nummer 28 van VVV-Venlo wordt nooit meer uitgegeven1

Dit heeft VVV-Venlo besloten om de overleden Beau Vilters blijvend te eren.

Op zondagavond 14 juni bereikte ons het dieptrieste bericht dat Beau Vilters is overleden aan de gevolgen van een noodlottig verkeersongeval.

Gisteren werd de wedstrijd tegen SHH Herten, de club waar Vilters begon met voetballen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er stil gestaan bij de onlangs overleden jeugdspeler Beau Vilters die in de jeugd van SHH-Herten heeft gespeeld. De Fanclub d’n Twelfde man had voor deze wedstrijd een prachtig doek ontworpen met de tekst “Ik had d’r alles veur euver mien doel te bereiken, ik waas d’r haos” die na de wedstrijd werd geschonken aan de club SHH-Herten (onze complimenten hiervoor). Ook werd er een minuut stilte gehouden.

doekjeee

3 Responses

  1. kiekoputspelke

    Mooie geste maar in mijn ogen een beetje teveel van het goede…. Ik bedoel: deze jongen heeft nog geen minuut in het 1e elftal gespeeld. Dus wat mij betreft had dit nummer niet blijvend gereserveerd te worden voor Beau Vilters. In mijn ogen had VVV iets blijvends moeten doen in de vorm van een gedenksteen of een plekje in het stadion waar een foto hangt met daarbij een brandende kaars.

    Maar goed: VVV heeft in elk geval iets gedaan en hopelijk helpt dit de nabestaanden bij het verwerken van dit verlies.

Leave a Reply