Nwofor bezorgt Nigeria de winst met een prachtige hakbal

Uche Nwofor heeft zich in de kijker gespeeld tijdens de wedstrijd tussen Nigeria en Zuid Afrika. De VVV-aanvaller was woensdagavond verantwoordelijk voor beiden doelpunten in deze oefeninterland. Nwofor viel pas na rust in voor Shola Ameobi en zorgde voor de twee treffers die Nigeria de winst bezorgde. Nwofor hakte de 0-1 op aangeven van oud VVV-speler Ahmed Musa prachtig binnen. Later zorgde hij ook nog voor de 0-2.

Nwofor is extra gedreven omdat hij in de belangstelling staat van diverse clubs uit de Premier League en Rusland. Een club uit de Engelse Premier League wil hem graag inlijven. Die zou hem dan uitlenen aan Roda JC vanwege de werkvergunning. Roda JC wil op haar beurt alleen zonder kosten Nwofor huren.

Bekijk hier het prachtige doelpunt van Uche Nwofor.

11 Responses

 1. Ben

  Ja, maar over 1-2 jaren verdient een ander er tig miljoen aan. Ik blijf er bij, wij hebben hem totaal misbruikt. Dom, dom, maar het is niet anders. We zijn wen klein klipper, hebben niet mogelijkheden en vaardigheden die profclubs op niveau wel hebben.

 2. Goodie

  Las laatst dat Hull city 2,2 miljoen voor Willem Janssen over had. Twente heeft dit gerucht ontkend en vertelde dat er niks gaande was. Dus het is ook daar wachten op een transfer. Aangezien hij hier tot 21-22 jaar is gebleven dacht ik kan de opleidingsvergoeding redelijk hoog zijn.

 3. roermond

  Ze zeggen altijd ” drank maakt meer kapot dan je lief is”, maar lokhoff heeft nog meer kapot gemaakt, wildschut, nwofor, reimerink, cooper, ammi… 2500 supporters…. 50 sponsors….uithuilen en opnieuw beginnen..heb alle vertrouwen in trost….come on venlo…forza vvv en forza uche….

 4. Sanderkuh

  @Roermond, klopt helemaal…en die prutser had zo een nieuwe baan en krijgt mer POAK ook nog een herkansing voor CL daar de club die hen uitschakelde vanwege matchfixing is uitgesloten…..

Leave a Reply