Nwofor opnieuw geselecteerd voor Nigeria

Uche Nwofor is opnieuw geselecteerd voor het Nigeriaanse elftal. Nwofor is opgenomen in de voorselectie. In september speelt Nigeria tegen Burkina Faso en Malawi.

In de laatste wedstrijd wist Nwofor twee keer te scoren. De eerste wedstrijd is een WK-kwalificatie wedstrijd op 7 september tegen Malawi en drie dagen later speelt Nigeria vriendschappelijk tegen Burkina Faso.

15 Responses

 1. zuid

  Ben ik nou de enige die het vreemd vind dat hij opeens de wedstrijden voor Nigeria gaat spelen. Net nu er sprake is van een mogelijke transfer naar Engeland waar hij alleen mag spelen als hij een bepaald aantal interlands heeft gespeeld?
  Zit er dan toch iets in dat verhaal van VI van een paar weken geleden over die externe investeerders die de touwtjes in handen hebben?

 2. socrates

  En ook opmerkelijk dat juist nu Tom caanen een samenwerkingsverband aankondigt tussen Tottenham en Roda. Met die zak geld voor gareth bale is 2 miljoen voor een 21 jarige International wel het proberen waard.

 3. YowVVV

  Het lijkt wel of de nigeriaanse voetbalbond of personen omtrent het nationale team ook geld verdienen aan een transfer van deze verwende nigeriaan die zich te groot acht voor vvv maar nooit voor een bepaalde aan een gesloten periode bij VVV heeft laten zien van echte waarde te zijn. Incidenteel was hij de echte spits, bij achterstand amper tot nooit een speler die de wedstrijd liet kantelen. Hopelijk snel een goede oplossing voor hem en VVV (lees Nol Hendriks e.o)

 4. RuiverCity

  Er zitten ook rondom Nwofor louche figuren die puur op geld uit zijn. Ik denk dat Nwofor zelf best wil spelen maar dat dit verboden wordt door deze personen.
  Hoop dat hij blijft en zich in de kijker speelt en na het seizoen voor paar miljoen wordt verkocht.

   1. Ruben

    Noem mij eens 1 reden waarom eventuele figuren rondom Uche niet zouden willen dat hij gaat voetballen en het hem verbieden?

    Wanneer ze hem willen verkopen en winst willen maken, zou hij juíst moeten spelen.

    Maar aan VVV: óf je stelt hem vanavond op vanaf het begin, óf je verkoopt hem heel snel. Nu kost hij de club alleen maar geld en je hebt er geen zak aan. Het zorgt er zelfs voor dat onze enige andere spits in de selectie totaal geen concurrentie kent en de kans bestaat dat hij minder scherp is!

   2. Ruben

    Dat vind ik vreemd. Je bent voetballer. Dan kun je altijd geblesseerd raken. Ook als hij bij een eventueel nieuwe club komt tijdens de eerste training, tijdens een interland met Nigeria of zelfs thuis als hij onder de douche uitstapt!

    Een speler die speelt levert altijd meer op dan een speler die op de bank of tribune zit.

   3. Goodie

    Ja ik weet het niet hoor, lijkt me de meest logische reden. Bij Nigeria staat die meer in de schijnwerpers.

Leave a Reply