Nwofor volgend seizoen niet meer bij Heerenveen

VVV’er Uche Nwofor speelt volgend seizoen niet meer voor Heerenveen. Dat melden de Friezen op hun website. De Nigeriaan wordt gehuurd van VVV, maar heeft echter niet kunnen overtuigen: hij speelde dit seizoen maar 49 minuten in de Eredivisie.

14 Responses

 1. Donderspeech

  Toch een geweldige deal geweest…………..
  Met Nwofor erbij hadden we toch wat meer mogelijkheden gehad !
  Hij wandelt nu lekker transfervrij de deur uit. Gun hem wel een goede club.

 2. Meuske

  Volgens mij heeft hij nog 1 seizoen te gaan als ik me niet vergis of er is nog een optie in zijn contract voor een jaar. Denk ook dat hij er aardig wat ingeschoten had dit seizoen maarja als je je te groot voelt voor de juup en denkt dat je Finbogason er even uitspeelt dan snap je er niks van. Hoop ook dat hij nog een jaartje blijft en laat zien wat hij waard is dat is voor beide partijen het beste, financieel en sportief gezien. Uche moet blijven!!! (als het financieel haalbaar is).

 3. roermond

  Uche wandelt dus niet transfervrij de deur uit. Hij staat nog tot 30-06-2015 onder contract bij VVV-Venlo. Dus nu cashen, of lekker doelpunten maken voor VVV-Venlo in de JL, komend seizoen.

 4. De Koel

  Helaas niet het succes geworden wat we gehoopt hadden. Talent genoeg, inzet ook. Maar als spits ben je ook afhankelijk van het aantal bruikbare ballen dat je krijgt.
  Heeft wel veel aan salaris gekost. Voor dat geld had je ook meerdere Jupiler League talenten kunnen halen. Daar hadden we waarschijnlijk veel meer aan gehad.

 5. Ben

  We hebben nog een optie op hem voor een jaar. Denk niet dat VVV de optie zal luchten: te duur,
  Wordt voor hem een groot probleem: wie heeft er interesse in een speler die een seizoen nauwelijks heeft gespeeld?
  VVV en nowfohr hadden er beter aan gedaan elkaar trouw te blijven.
  Een eerder reactie: hij voelde zich te goed boor de Juup blijkt nu het grote probleem te zijn.
  Ben benieuwd hoe het verder met hem gaat. FORZA VVV!

 6. Meuske

  Noem eens een paar jupiler league talenten die je er echt graag bij wou hebben……?? Hoop dat hij en zijn zaakwaarnemer wakker zijn geworden en realiseert dat dit een verloren jaar is geweest voor zijn carrière.

  1. chrissie37

   Ik ken Uche persoonlijk en hij wilde helemaal niet perse weg! VVV wilde hem kwijt omdat hij te duur was. Hij heeft nooit gezegd dat hij niet in de Jupiler leage wilde spelen. Maar toen Heereveen zich meldde heeft hij die kans natuurlijk gegrepen. Jammer dat dat voor hem niet beter heeft uitgepakt. Bovendien heeft hij van Trost nooit een eerlijke kans gekregen en werd hij van het begin af aan op de bank gezet omplaats te maken voor Rajcomar.

 7. Zeker wete

  Even los van het salaris (want dat kan voor VVV een goede reden zijn om hem niet op de loonlijst te willen) zou Nwofor eens naar de stappen van Honda moeten kijken. Soms moet je een jaartje een stap terug zetten om daarna een paar grote stappen vooruit te zetten.
  Als hij voor VVV te betalen is dan laat hem wat mij betreft lekker in Venlo voetballen!!!

 8. YowVVV

  Mogelijk is hij (weer) iets voor ome Nol met als de Koempels in de Jupiler spelen..
  Al denk ik dat Roda meer zal strijden voor lijfsbehoud dan VVV voor promotie, dit moet ik denk ik helaas constateren 🙁

Leave a Reply