Oefenduel tegen Jong PSV afgelast, zaterdag besloten wedstrijd tegen VVCS

Dat meldt VVV-Venlo op haar website. De ploeg uit Eindhoven zou te weinig spelers hebben en daardoor niet tegen VVV-Venlo kunnen spelen. De wedstrijd zou gespeeld worden om 14.00 uur op vrijdag. Deze gaat dus niet door.

Zaterdag 22 augustus aanstaande treedt VVV-Venlo aan tegen het VVCS-team.
Deze oefenwedstrijd is een alternatief voor de afgelaste wedstrijd, die vrijdag 21 augustus op het programma stond tegen Jong PSV.

De wedstrijd tegen het VVCS-team wordt om 11.00 uur afgewerkt achter gesloten deuren.

Supporters kunnen het Live-wedstrijdverslag volgen via Twitter.22 Responses

 1. jurgen

  Ik dacht dat VVV wel de switch richting Alkmaar ging maken, vanwege het probleempje bij Fortuna, het is alweer opgelost en mogelijk voetbalt er iets leuks bij de tegenstander, we gaan ut weer zien.

  1. chretien

   Een prof krijgt als werkloze voor een bepaalde termijn een werkloosheidsuitkering. Een amateur kan mogelijk een kleine vergoeding krijgen, wordt veelal een onkostenvergoeding genoemd. Zwart geld? Ik zou het niet-wetenschappelijke….

  1. lucien1978

   Ik vind Darfalou geweldig voor VVV maar die gaat niet meer komen.

   We hebben Arias en Giakoumakis als echte centrumspitsen. Die positie is helaas al dubbel bezet.

 2. Godfried

  Ik lees dat supporters een live Twitterverslag kunnen volgen vanaf 11.00 uur… maar waarom zie ik dan weer niets? Vorige wedstrijd zou worden uitgezonden -> Niets. Deze via Twitter -> Ook niets.

  Zo is er dus totaal geen enkele vorm van interactie met de supporters. Erg jammer. Er wordt sowieso bar weinig gecommuniceerd. Hoe zit het met de verbouwplannen van het stadion? Eventueel nieuwe aanwinsten. De proefspelers. Het gras etc. etc. In deze tijd van Corona moet je als club juist je supporters op de hoogte houden.

   1. Godfried

    Sorry, wedstrijd is blijkbaar morgen. Op diverse sites stond dat ze vandaag om 11.00 uur zouden spelen…

   2. idderzienmeining

    Communcatie … of je leest alle sites en dus ook alle onzin sites of je had bij VVV gekeken en dan wist je het. Die communiceerden het en oo nog eens goed, hahahahahaha !

    Grapje natuurlijk amigo !

  1. idderzienmeining

   Wedstrijd is morgen om 11:00 uur Godfried.
   Dus klagen over VVV mag maar deze keer mag je ook op jezelf naolen 🙂

   Wat betreft de communicatie is er denk ik overal wel wat te verbeteren.

   Persoonlijk vind ik dat VVV dit best goed op orde heeft en daarnaast denk ik dat een club juist NIET moet communiceren over proefspelers en andere kandidaten die ze op het oog hebben.

   Stan Valckx en Hans de Koning worden in de nieuwe VI geinterviewd en geven een duidelijk antwoord op de vraag naar of VVV nog gaat handelen op de markt.
   Er moeten nog 3 spelers bij; twee aanvallers en een aanvaller waarbij Valckx cryptisch omschrijft dat het waar mogelijk 1,5e middenvelder en 1,5e aanvaller kan worden … oftewel spelers die zowel voorin als ook op het middenveld kunnen spelen !
   En over de proefspeler kun je zelf je conclusies trekken –> VVV communiceerde dat John 1 week zou meetrainen om te kijken of het bevalt en of hij fit genoeg is om deze periode eventueel te verlengen. Inmiddels is John nog steeds hier, traint mee en speelt mee in de oefenwedstrijden dus dan is er interesse van beide kanten voor een samenwerking lijkt mij ? Maar nogmaals: dat hoeft VVV echt niet met mij te delen en ik vind dat ze dat ook niet met jou en de rest van de wereld moeten delen !

   Benieuwd naar hoe ze het gaan doen morgenvroeg.
   Belangrijkste is dat er toch een serieuze wedstrijd gespeeld wordt nadat Jong PSV zich moest afmelden !

   1. Godfried

    Ik kijk idd niet veel op de site van vvv zelf nee. Kijk liever op sites als VI en Voetbalprimeur. Ben ik van al het nieuws van meerdere clubs op de hoogte. Bij de live wedstrijden stond dat VVV vandaag speelde. Dus ging ik daar dan ook vanuit. Vooral ook omdat de wedstrijd tegen Jong-PSV in eerste instantie ook vandaag zou plaatsvinden.

    VWB de communicatie. Ik snap ook wel dat ze niet alles openbaar maken. Maar in deze tijd, dus een tijd waarin mensen al niet naar de club kunnen, achter gesloten deuren wordt getraind en gespeeld, lijkt het me wel handig om de band met je supporters aan te halen. Ik weet niet hoe het met jouw zit, maar ik snak naar voetbal. Met name naar VVV. Vanuit dat oogpunt vind ik het stil. Zat er afgelopen wedstrijd al helemaal klaar voor om VVV via Facebook te zien spelen. Wordt er niets uitgezonden. Waarom niet het heft in eigen hand nemen? Zorg als club zijnde er zelf voor dat je er een camera neerzet en uitzendt? Vooral nu er amper publiek mag komen kijken.

    Proefspelers: 14 juli werd er vertelt dat Srifi 2 weken op proef zou zijn. Inmiddels zijn we 5 weken verder. Ik heb er helemaal niets meer over gelezen.
    Algemeen: Over 3 weken start de competitie, maar we hebben op dit moment nog geen enkele middenvelder aangetrokken, terwijl er wel 4 zijn vertrokken: Bruns, Cattermole, Opoku en van Ooijen.

    In de eerste 4 weken speel je naar mijn idee direct 3 hele belangrijke wedstrijden: Emmen, Heerenveen en Ado. Ze moeten er dus alles aan doen om vanaf speelronde 1 alle spelers binnenboord te hebben. Ik zie dat echter niet gebeuren. De belangrijkste linie in je team is gewoon bij lange na niet op orde. Zo ga je geen enkele wedstrijd winnen ben ik bang.

   2. Grad

    Tip, kijk eens wat vaker op de site van VVV en lees ook eens wat vaker het lokale- en regionale voetbal/sportnieuws, zodat je tijdig, juist en goed geinformeerd bent.

   3. Godfried

    ja grad. het werd op de landelijke media verkeerd gecommuniceerd. ook op de site van vvv blijkt dus. niet 11 uur, maar 12 uur. nu jij weer.

   4. Grad

    Nogmaals ook lokale- en regionale media en sites is deze info te vinden. Landelijke media lopen vaak achter de feiten aan en/of nemen het over van de regionale media.

   5. Dond

    Nog 3 spelers?
    Persoonlijk vind ik dit wat weinig. Maar we zullen het gaan zien.
    Wie weet kunnen ze buiten die 3 spelers, nog wel 1 of 2 spelers huren die op het laatste moment afvallen bij hun club?

    Zoals hier al gemeld werd zijn er 4 middenvelders vertrokken. Maar voor het middenveld is er nog totaal geen speler aangetrokken.
    Linthorst en Janssen samen op het middenveld is te zwak. Leuke spelers allebei maar beide basis is te zwak en zul je steeds overlopen worden.

    Ik had gehoopt nog te mogen verwelkomen:
    2 middenvelders waarvan 1 evt ook in de aanval uit de voeten kan.
    1 aanvaller minimaal, 2 zou helemaal geweldig zijn.

    Maar ook zou ik graag een stand in voor Danny Post zien komen.
    Als hij weg valt, wie gaat die positie overnemen?

    @Word
    Heb je nog nieuwtjes voor ons? Is alweer een tijdje geleden.

   6. chretien

    Helemaal met je eens, er moet nog veel gebeuren, maar er is geen poen. Poen, poen, poen, dat is het probleem…

 3. Depor

  Helemaal niet mee eens. Wat een zeur/zeik verhaal. Ik heb er alle vertrouwen in. En natuurlijk we gaan het lastig krijgen dit jaar. Maar is dat anders als andere jaren? VVV handelt met verstand, niet meer dan logisch toch gezien het (laagste!!!) budget dat beschikbaar is voor onze club.

Leave a Reply