Oefenwedstrijd tegen IVO in Stadion de Koel

De oefenwedstrijd van aankomende zaterdag tegen IVO is verplaatst. De wedstrijd zou eigenlijk gespeeld worden op het Sportpark Theo Lommen. Maar omdat de velden in Velden in slechte staat zijn hebben beide ploegen afgesproken om de wedstrijd om 17.00 uur in Stadion de Koel af te werken.

De entreeprijs bedraagt drie euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Het supportershome is geopend.

Het treffen met IVO is de eerste wedstrijd die wordt gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld in het stadion. Voor het publiek is het duel een eerste kennismaking met de nieuwe aanwinsten Lars Unnerstall, Tarik Tissoudali, Terry Antonis, Leroy Labylle, en Lennart Thy en wellicht wordt dan ook meer bekend over Hans Nunoo Sarpei.

 

8 Responses

 1. 13-0

  25. 1-0 Sarpei
  31. 2-0 Lennart Thy
  33. 3-0 Terry Antonis
  40. 4-0 Vito van Crooij
  41. 5-0 Terry Antonis
  ———————————-
  48. 6-0 eigen goal
  54. 7-0 Terry Antonis
  55. 8-0 Lennart Thy
  72. 9-0 Tissoudali
  76. 10-0 eigen goal
  80. 11-0 Vito van Crooij
  83. 12-0 Seuntjens
  90-0 13-0 Tissoudali

 2. VenloVVV

  Man van de wedstrijd -> Terry Antonis!!!

  Sterke snelle speler met een goed overzicht! Daarnaast liet Sarpei zich goed gelden! Hopelijk weten ze hem snel te strikken! Hoop ook dat de selectie snel weer compleet is! Geen Dekker, Opoku, Leemans en Post vandaag!

  Ik ben benieuwd naar de wedstrijd van a.s. donderdag!

 3. robbaan

  De eerste wedstrijd in de Koel, was meer een partijtje na een training.
  IVO hield dapper stand, echter na de fraaie 1-0 van de sterk spelende Sarpei vielen de vier volgende goals snel.
  Verder viel Terry Antonis positief op, Lennart Thy moet duidelijk nog wennen aan zowel het kunstgras als zijn mede spelers.
  Ben benieuwd naar de eerste echte wedstrijd a.s. Donderdagavond tegen Real Sociadad.

 4. Goodie

  Sparta mag 12 augustus met een auto/buscombi naar Venlo. Daar zal VVV verder weinig aan kunnen doen. Maar een 22,50 voor een uitkaart vind ik eerlijk gezegd een absurd hoge prijs.

  1. Godfried

   Valt wel mee. Een vriend van me is PSV supporter. Die gaat met de bus naar de uitwedstrijd tegen NAC breda, om de hoek dus. Die betalen 33 euro voor een kaart.

   1. Goodie

    Maar daar betaal je ook voor de busrit. Daarnaast zal ook PSV, net als Feyenoord nog extra kosten in rekening brengen in de vorm van “administratiekosten” “stewardkosten” en noem het allemaal maar op. Bij Feyenoord betaal jr al gauw 40 euro voot een uitwedstrijd hierdoor.

 5. robbaan

  Ik heb ook eens de beschikbare plekken opgeteld, als ik uitga van 6500 beschikbare plekken, waarvan er 1993 beschikbaar zijn, dan zijn er dus 4500 verkocht. Kan iemand dat bevestigen?

Leave a Reply