Oefenwedstrijd KFC Uerdingen – VVV

VVV heeft vandaag het oefenprogramma voor de aankomende voorbereiding op seizoen 2013-2013 bekend gemaakt. Zoals jullie al gehoord of gelezen hebben is op 9 juli KFC Uerdingen uit Krefeld onze tegenstander. Daarbij is een wens van vele supporters uitgekomen. Al een aantal jaren is er een vriendschappelijke band tussen supporters van KFC Uerdingen en VVV. Geregeld worden er door verschillende supportersgroepen binnen KFC en VVV gezamenlijk wedstrijden bezocht van beiden elftallen. De sfeer is daarbij altijd bijzonder goed. Een aantal supporters hebben al meerder malen de wens uitgesproken bij VVV en De Fanclub om een oefenwedstrijd te organiseren tussen beide clubs. Deze wens is gehonoreerd en heeft geresulteerd in een vriendschappelijk treffen tussen beide clubs op dinsdag 9 juli om 19:00 uur in Grotenburg-Stadion te Krefeld.

Wij roepen dan ook alle supporters op om er een gezellige dag van te maken samen met de supporters van KFC Uerdingen!! Deze dag zal ergens in de middag worden verzameld op station Venlo om vervolgens gezamenlijk met de trein richting Krefeld te vertrekken. In Krefeld zullen wij ons treffen met de KFC Uerdingen supporters om daar gezamenlijk het terras op te zoeken en te genieten van een drankje en een heerlijke voetbalsfeer!! Het tijdstip van vertrek wordt nog bekend gemaakt.

Zorg dat je erbij bent! Venlo Und Der KFC!!

17 Responses

 1. RuiverCity

  Volgens mij is Wim Dusseldorp ook op vakantie gezien de geweldige nieuwe aanwinsten van de laatste weken….vergelijk dat eens met andere teams…(o.a. Sparta)

 2. clubman

  Wim Dusseldorp is toch ook een marionet van het bestuur, laten we ons niet voor de gek houden.
  Hij krijgt een budget ter beschikking waarvoor je nog geen gezinsauto kunt kopen en voor de rest beslist het bestuur over aankopen die geadviseerd worden door ene W. Dullens die in ruil daarvoor zijn abonnement op Eredivisie Live mag declareren bij VVV.

  De laatste echte Technisch Directeur met verstand van zaken, met connecties én met autonomie die hier in de Koel gewerkt heeft was Mo Allach en die heeft eieren voor zijn geld gekozen door de bestuurlijke ellende te ontvluchten.
  Daarna hebben we alleen nog marionetten van het bestuur gehad, die zonder eigen mening accoord gingen met elke ” weloverwogen” aankoop van het bestuur, simpelweg omdat ze zelf geen netwerk hadden/hebben en omdat ze hun eigen hachje wilden/willen beschermen.

  Voor het bestuur is dit wellicht makkelijk, zo’n gedwongen sfeer van alle neuzen dezelfde kant op. Maar het resultaat is er ook naar na enkele jaren: niemand durft zijn nek nog uit te steken uit angst om ontslagen te worden en niemand toont nog enige creativiteit uit angst het bestuur tegen de haren in te strijken.
  Het vertoonde spel op het veld in het afgelopen seizoen is een afspiegeling geweest van de bestuurlijke situatie. Behoudend en bang.

 3. mienvisie

  Clubman, ook goed gezegd, had zelf al “stukje” geschreven bij ontslag van Ton over gebrek aan visie en concreet plan. Tsja..we hebben geen J.C. vers 14 welke een fluwelen revolutie zal starten he…..We zullen zien wie de trainer wordt, wat aan versterkingen wordt binnen gehaald, hoeven in ieder geval 2 jaar niet in de winterstop in de buidel te tasten, kunnen 2 jaar niet uit jup.league degraderen, maar vrees dat zonder duidelijk beleid en visie het wel eens een héél lang jup.l. verblijf kan betekenen….

 4. clubman

  Volgens Soentjens zou het beter zijn voor VVV als we zouden degraderen, dus we laten ons gewoon eens verrassen door al die goede zaken het komende seizoen mienvisie…wie weet gaan we nog versteld staan van al het positiefs dat de Jupiler League ons gaat brengen…

  Op dit moment kan ik niet één voordeel bedenken…wat jij?

 5. mienvisie

  Clubman, wat dacht je van géén slechte grasmat meer, door er grrrrrr kunstgras in te leggen! Daar zat wel visie achter! Want dan kan de koel behouden blijven als trainings-accommodatie als er straks in het nieuwe stadion óók kunstgras ligt.
  ook dat zal doorgerekend zijn in hun plannen…extra veld bij een compleet nieuw complex aanleggen, waar je dan alle faciliteiten onder één dak kunt herbergen, zal wel duurder zijn dan iedere dag logistiek op en neer, betalen van 2 accommodaties etc…(zul je toch geen rekenmeester voor hoeven te zijn dat alles onder één dak goedkoper is, los van alle andere voordelen)

  Tsja even nog ander voordeel bedenken…er is ooit een zekere Honda in de jup.l begonnen, zullen ze wéér een goudpareltje op het oog hebben? Tuurlijk! Dat zal het zijn….jaja we laten ons nog verrassen en gaan versteld staan van al het positiefs…..

 6. clubman

  Ja en bij VOS is ook nog niet zo lang geleden een kunstgrasveld aangelegd waarop door VVV getraind wordt. Zijn de kosten daarvan alweer vergeten? Ik neem niet aan dat dat veld is aangelegd voor de 1,5 teams die VOS nog rijk is…

 7. Zutjes_aan

  Is er al wat bekend over hoelaat het merendeel met de trein wil gaan en of we van te voren nog wat gaan drinken daar van te voren? Ik weet dat er wat lui hier zijn die wel redelijk contact hebben met jongens uit Krefeld en omdat ik toch wel van redelijk ver moet komen zou het voor mij wel chill zijn als ik een week van te voren ofzo weet hoe laat men van plan is te vertrekken.

Leave a Reply