Oefenwedstrijd thuis tegen NEC gaat door

VVV-Venlo zal op 5 augustus – een week voordat de competitie begint, thuis tegen Sparta – een oefenwedstrijd spelen in Stadion de Koel tegen NEC uit Nijmegen. Dat meldt Omroep Venlo.

Eerder werd het oefenprogramma door VVV bekend gemaakt, maar daar stond de wedstrijd tegen NEC nog onder voorbehoud. De lokale driehoek heeft gisteren haar toestemming gegeven en dat betekent dat er 5 augustus geoefend gaat worden tegen degradant NEC.

Daarnaast zal er op 12 juli geoefend worden tegen het Griekse PAOK, maar waar en hoelaat is niet bekend. Mogelijk zal deze wedstrijd achter gesloten deuren worden afgewerkt. De topclubs uit Griekenland meldt op haar website dat er een oefenwedstrijd gepland staat tegen VVV-Venlo.

18 Responses

 1. kiekoputspelke

  Prima oefenwedstrijd één week voordat de competitie start. NEC mag je van een vergelijkbaar niveau achten als de 1e tegenstander in de Eredivisie (Sparta Rotterdam) dus na deze wedstrijd weten we goed waar we staan !

 2. Dino

  Oefenprogramma is goed. hopelijk worden er niet teveel B-spelers opgesteld, zodat de krachtmetingen ook waardevol zijn.

  3 punten tegen sparta moet het eerste doel zijn.

  1. Goodie

   Dat lijkt me sterk eerlijk gezegd. De laatste keer dat VVV zelf met officiële cijfers kwam was op 11 mei, en toen waren er al 3500 verkocht. Ik tel af en toe de beschikbare aantal kaarten op de site op en dan zie je dat er regelmatig nog kaarten verkocht moeten worden. Zojuist waren de er nog 3072 beschikbare kaarten (zonder uitvak en businesstribune).

   1. Ievel Knievel

    Nee hoor, niet meteen. Misschien voldeed hij niet helemaal tav zijn takenpakket. Wij zijn niet bij zijn functioneringsgesprek geweest. Misschien heeft hij ook zelf wel aangegeven dat een andere rol hem beter past. Als dat allemaal zo is kan je het geld beter aan een speler uitgegeven worden, wat ook gebeurd waarschijnlijk.

  1. Nee, VVV speelde met vergelijkbare opstelling als afgelopen jaar alleen mistte we Opoku vanwege blessure en Seuntjens vanwege zijn huwelijk. Werd ook vrij weinig gewisseld. In de rust alleen Unnerstall voor Delano en Korkmaz voor Roseler. Hunte stond spits. Geen nieuwe of testspelers gezien want die waren er niet.

Leave a Reply