Oefenwedstrijden voorbereiding 2017-2018

Zojuist heeft VVV-Venlo het oefenprogramma van de voorbereiding bekend gemaakt op haar website. De eerste training zal plaatsvinden op 26 juni, waarnaar er een serie oefenwedstrijden ook wordt afgewerkt richting de start van het nieuwe seizoen, in de Eredivisie.

08/07 HBSV – VVV-Venlo, Sportpark Schansheike, Hout-Blerick, 17.00 uur
15/07 VELO – VVV-Venlo, Sportcomplex VELO, Wateringen, 16.00 uur
22/07 IVO Velden – VVV-Venlo, Theo Lommen Sportpark, Velden, 17.00 uur
27/07 VVV-Venlo – Real Sociedad, Stadion de Koel, 19.30 uur
02/08 EVV Echt – VVV-Venlo, Sportpark in de Bandert, Echt (Terrein Rios ’21), 19.00 uur

Mogelijk spelen we ook op 5 augustus nog een wedstrijd in Stadion de Koel tegen NEC Nijmegen, maar dat is nog niet zeker. Daar moet nog goedkeuring voor gegeven worden door de lokale driehoek.

8 Responses

 1. kiekoputspelke

  De oefenwedstrijden tegen de amateurclubs zijn noodzakelijk, maar zijn voor ons als supporter vooral leuk om de nieuwe spelers aan het werk te zien.

  Real Sociedad is een mooi affiche en dat is een serieuze test.

  Hopelijk gaat de oefenwedstrijd tegen NEC door want we moéten dit soort wedstrijden spelen in de voorbereiding om er te staan bij de 1e thuiswedstrijd tegen Sparta. Daar moét je eigenlijk direct 3 punten pakken !

 2. Ben

  Ons team moet er de eerste wedstrijd staan, want elk puntje is er, zeker voor ons, een die heel erg kostbaar kan blijken te zijn. Ik hoop dat er nog wedstrijden bijkomen, vooral ook tegen wat teams van een iets hoger niveau. FORZA VVV!

 3. RuiverCity

  ,,We hopen dat er deze week duidelijkheid zal komen, echter is dit onder voorbehoud, want er kunnen tussentijds nog vele zaken anders gaan lopen die we liever niet zo hadden gezien. Stan Valckx en Maurice Steijn zijn op de achtergrond druk bezig. We willen ons, daar waar mogelijk is, versterken met een centrumverdediger, een linksback, een middenvelder en een spits. Het gaat vooral om de juiste keuzes te maken. Wij kunnen ons geen misstappen veroorloven. Daarnaast hopen we de huurdeal van Tarik Tissoudali, die overkomt van Le Havre, spoedig af te kunnen ronden.”

  Woorden van Marco Bogers tegen Tjerkstra Media. Blijkbaar loopt het dus niet zoals men had gehoopt……

Leave a Reply