Officieel: Huldiging aanstaande zaterdag 19.00 bij kampioenschap

Er was enige onduidelijkheid over de datum en tijdstip over de huldiging, wanneer VVV kampioen zou worden. De afgelopen dagen werd er zowel zaterdag 22 april als ook zondag 23 april genoemd, maar nu geeft de club uitsluitsel. Mocht VVV-Venlo aankomende vrijdag kampioen worden, dan zal op zaterdag 22 april de huldiging worden gehouden op het plein voor het stadhuis. Dat meldt VVV zojuist op haar website.

“Indoor Fanzone

De Fanzone zal open zijn vanaf 17.00 uur (vrijdag 21 april) om alvast op te warmen voor het eventuele kampioenschap! Om 20.00 zullen wij samen met alle supporters de wedstrijd live bekijken. Mocht VVV-Venlo kampioen worden dan zal na het laatste fluitsignaal het feest los barsten. Dit feest zal worden voortgezet met selectie en staf wanneer de spelersbus aankomt bij Seacon Stadion De Koel!

Vertrek Joeksmobiel

Een dag later, op zaterdag 22 april, zullen onze spelers gehuldigd worden als kampioen van de Jupiler League. Rond 18.00 zal de Joeksmobiel vertrekken naar het Stadhuisplein waar de selectie om 19.00 uur gehuldigd zal worden, waarbij er wordt afgesloten met een lasershow.”

VVV-Venlo moet nog wel eerst kampioen worden. Nou is het meer een vraag van wanneer dan of ze kampioen worden, maar toch moet het nog eerst gebeuren. De Venlonaren hebben aan een punt tegen FC Eindhoven komende vrijdag genoeg. Ze zijn dus niet afhankelijk van andere resultaten.

Leave a Reply