Ofi Kreta tegenstander VVV in Herman Teeuwen memorial

Zaterdag 20 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Herman Teeuwen Memorial. Op die dag ontvangen we het Griekse OFI Kreta in Seacon Stadion – De Koel – om de traditionele wedstrijd te spelen om de Herman Teeuwen Bokaal. De wedstrijd begint om 16:00 uur, en rondom deze wedstrijd zijn diverse activiteiten gepland.

De poorten (en de kassa’s) van Seacon Stadion – De Koel – worden om 14:00 uur geopend. Op de parkeerplaats en de toegangsweg naar de hoofdingang zijn diverse activiteiten: zo kunnen de kinderen geschminkt worden, loopt Koelie vrij rond, is er een ballonnenclown en is er een DJ. Ook zullen de KoelKids en Fanclub D’n Twellefde Man een stand hebben, waar iedereen informatie kan krijgen over de leukste kidsclub en supportersclub. Er staat ook een springkussen op P1 en natuurlijk zijn een hapje en een drankje verkrijgbaar rondom en in ons stadion.

In ons FanCentre zijn die dag de nieuwe wedstrijdtenues te koop, en ook de nieuwe trainingskledinglijn kan bekeken en gekocht worden. Ook het FanCentre is die dag vanaf 14:00 uur geopend, tot enkele uren na de wedstrijd.

Om 15:15 uur wordt op het nieuwe kunstgrasveld de selectie gepresenteerd, waarna de mannen onder leiding van René Trost en zijn staf aan de warming-up voor de wedstrijd gaan beginnen. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar gehuldigd en ontvangt het winnende team uit de handen  van de familie Teeuwen de bokaal.

Voor de mensen die willen weten hoe het kunstgras aanvoelt, is er de mogelijkheid om na afloop van de wedstrijd een klein gedeelte van het speelveld te betreden. Dit kan bij de poort tussen de twee dug-outs, ter hoogte van het VVV-Venlo-logo dat in de mat is verwerkt. Ervaar zelf het gevoel van het kunstgras van Seacon Stadion – De Koel -!

Na het douchen en omkleden zullen de spelers aan lange tafels bij de receptie-ingang plaatsnemen, zodat iedereen de kans krijgt om hun handtekeningen op de versgedrukte posters te laten zetten. Deze handtekeningensessie zal rond 18:30 uur beginnen en aansluitend lopen de spelers nog rond: een goed moment om een leuke foto te maken!

De kaartverkoop voor deze HTM-editie begint zaterdag 6 juli via de online TicketShop en vanaf maandag 8 juli in ons FanCentre. Een kaartje kost 5 euro (voor jeugd t/m 12 jaar slechts 3 euro). 

4 Responses

  1. Venske

    Heb even gegoogled… Wat een ongelooflijk sterke tegenstander. Rechter rijtje Griekse JL. Hier zullen de supporters voor warm lopen…. Aardige tegenstander voor een oefenpotje, maar toch niet voor de HT memorial!!!!!

Leave a Reply