Oğuzhan Türk tekent 2-jarig contract bij Gaziantepspor

De Turkse club Gaziantepspor laat op hun website weten dat VVV-speler Türk een 2-jarig contract heeft getekend. De Turkse club eindigde het afgelopen seizoen op een 15e plek in de Turkste Süper Lig.

Venlonaren.net wenst Oğuzhan Türk veel succes bij zijn nieuwe werkgever.

14 Responses

 1. RuiverCity

  Nee de seizoenkaarten teller zal echt niet heel erg veel gaan oplopen met de huidige situatie. Nog steeds geen trainer en alleen maar spelers die vertrekken in plaats van dat er iets fatsoenlijks bijkomt die het team versterkt.

  1. Goodie

   Zo zie ik het dus ook. Begrijp ook niet dat mensen zeggen dat de kwaliteit van de selectie zo goed als het zelfde blijft als afgelopen seizoen. Türk is weg, was afgelopen seizoen niet de dragende speler die we dachten dat hij zou worden, daarbij veel ballen naar achter gespeeld. Reimerink heeft niks laten zien aan 2 jaar tijd, met Khalouta heeft VVV een speler die er in ieder geval meer voor gaat dan Reimerink. Over Rajcomar hoef ik niks te vertellen.

 2. kenfen

  Juist ja, vond Turk geen dragende speler, maakt nu plaats er komt ruimte in de salaris huishouding nu nog nwofor goed verklatse en we hebben weer wat geld om wat aan te trekken

  1. Lincoln

   Ja ik denk dat VVV vooral blij is met het vertrek van Reimerink want die verdiende blijkbaar een behoorlijk salaris en presteerde ondermaats. VVV kan pas spelers aantrekken als er eerst spelers vertrekken. Met 20 doorlopende contracten moet dat ook wel, vooral als je welt doorslenteren en een nieuwe visie wilt naleven.

 3. YowVVV

  VVV heeft er nog niet officieel melding van gemaakt, ik wacht eerst dat bericht af (met turkse clubs weet je het nooit).. gun hem de transfer wel, wel een gemis.

  1. Goodie

   Waarom moet VVV een melding maken? Turk zit niet meer bij VVV en is transfervrij. VVV zou er een melding van kunnen maken, maar dat is in mijn ogen niet nodig.

  1. Goodie

   Maar die stond nog onder contract bij VVV. Ik geloof er ook niks van dat GAE een transfersom zou hebben betaald hoor. Ze wilde hem vorig jaar al voor niks hebben, en denk dat VVV blij is dat ze hem ergens kwijt konden krijgen.

 4. Ben

  Ik heb in de wandelgangen het bedrag €50.000,00 gehoord, maar of VVV het krijgt, of er bij heeft moeten leggen, is me niet bekend. Maar we zijn hem kwijt. Ik zou overigens dit niet hebben geschreven als er van of over VVV enig nieuws in de openbaring was gekomen, maar ik heb begrepen dat men er geen tijd voor heeft: te druk met het volgen van het WK.

Leave a Reply