In Oktober meer duidelijk toekomst VVV-Venlo

VVV-Venlo geeft in Oktober meer duidelijkheid over de toekomst van de club. Dat meldt 1Limburg op haar website. De Venlose club gebruikt de komende maanden om een toekomstvisie te scheppen en wilt die dus in Oktober klaarhebben.

In Oktober moet er businessplan liggen volgens Voorzitter Hai Berden en daarvoor gaat de club in gesprek met sponsors, supporters en clubmensen. Hij geeft het volgende aan: “De afgelopen maanden lag de focus op het financiële en sportieve aspect. We zijn financieel in rustiger vaarwater gekomen, nu is het tijd om de koers van de club te bepalen”

Aan het begin van dit jaar werd er aan adviesbureau Hypercube gevraagd om een toekomstvisie op te stellen voor de Venlose club. De tussenrapportage werd niet geaccepteerd door de club en daarna werd de samenwerking tussen Hypercube en VVV-Venlo verbroken. Berden geeft aan dat het niet de beste keuze is geweest: “We hebben als het gaat over de toekomst van de club de regie uit handen gegeven en dat is achteraf gezien niet goed geweest. We moeten ons niet meer door derden laten leiden, maar zelf met een visie op de club komen. Dat het stadion een rol moet hebben in dat toekomstplan is duidelijk. We gaan wat dat betreft nu eerst eens alles op een rijtje zetten en bepalen wat daadwerkelijk het beste voor VVV is.”

Bron: 1Limburg

 

9 Responses

 1. bruudje

  Ik ben toch wel benieuwd met welk plan ze gaan komen.. De afgelopen vijf jaar is er al tot twe maal toe zo’n bijeenkomst geweest waarbij er een plan werd gepresenteerd wat ook vrij snel weer van tafel werd geveegd.
  Belangrijkste is toch dat er een nieuw stadion gaat komen anders vrees ik voor echt voor de toekomst van onze club. En of de gemeente Venlo en VVV ooit tot een overeenkomst gaan komen??! Ik ben niet heel optimistisch maar laat me graag verrassen.

 2. kenfen

  Tja nieuw stadion of verbouwen van de Koel ik denk dat er al een plan opgesteld is maar dat de financiële inkleuring nog niet rond is Bij de bouw van een nieuw stadion heb je natuurlijk weer dé gemeente nodig en die hebben het dan erg druk met vergaderen over q4 en het kazerne kwartiertje

 3. Ben

  Zou mooi zijn als er een haalbaar business plan op tafel komt. Of de gemeente bij voorbaat zegt “neen”, ik weet het niet, maar mij lijkt het heel verstandig om rekening te houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden, die onze bestuurders hebben. Jongens, , onthou nu, als we de ambtenaren “schofferen” dan komen we geen stap verder. Ook al hebben wij gelijk.FORZA VVV!

 4. VenloVVV

  Vol Vertrouwen Vooruit! Ik heb er veel vertrouwen in dat de nieuwe plannen positief uitpakken! Zonder de gemeente komen we er ook wel, helaas is het niet anders!

 5. LJ

  Het is inmiddels 28 oktober en een toekomstplan heb ik nog niet gezien. Ben benieuwd waar ze de komende 3 dagen mee komen. Maar of dat nog gebeurt is zeer de vraag. Voor de zoveelste keer weer een uitspraak van de club die niet wordt nagekomen.

Leave a Reply