Ton Lokhoff: “We weten wat ons te doen staat”

Zondagmiddag om 14:30 uur vecht VVV-Venlo in het eigen Seacon Stadion – De Koel – voor lijfsbehoud in de eredivisie. De Venlonaren moeten dan het 1-0 verlies tegen Go Ahead Eagles van afgelopen donderdag weg zien te poetsen.
In De Adelaarshorst gingen de geelzwarten uiteindelijk met 1-0 ten onder in de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen de ploeg uit Deventer: tien minuten voor tijd wist Schenk de 1-0 achter doelman Mäenpää binnen te schieten.

Ton Lokhoff: “Normaal gesproken creëren we elke wedstrijd wel kansen. Dat was de afgelopen weken het geval tegen ploegen als Vitesse en Groningen. Maar in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gebeurde dat niet. Dat moet beter. En gelukkig krijgen we daar zondag nog een kans voor.”

Lokhoff gaat verder: “En niet alleen kansen creëren, maar ook benutten. De opdracht is duidelijk: we moeten scoren en geen tegendoelpunt krijgen. We weten wat ons te doen staat. Het besef is er bij iedereen. Bij de spelers, de staf en ook het publiek. Het moet in deze wedstrijd gebeuren.”

De oefenmeester van de Venlonaren kan dat met een nagenoeg fitte selectie gaan bewerkstelligen: buiten de langdurig geblesseerden is iedereen wedstrijdfit. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles heeft geen nieuwe blessure-gevallen opgeleverd. ”Iedereen moet top zijn en top spelen. Dat kunnen we, dat hebben we dit seizoen al vaker laten zien. We moeten met volle overgave de duels ingaan en de wil om te winnen uitstralen. Alleen op die manier kunnen we tot een goed resultaat komen”, besluit de trainer.

De wedstrijd begint zondagmiddag om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Blom.

Bron: VVV

9 Responses

 1. Harie_Bombarie_nix-da

  Beste Tonie U wist reeds een heel eredevisieseizoen wat U te doen stond, u heeft gefaald. Versagt. Ook uw team, ze verdienen voor deze prestatie minimumloon + 10 percent, met dien verstande alleen betaling voor werkelijk gewerkte uren. Misdchien dat U en uw spelers dan inzet gaan tonen en respect voor uw supporters die vsak op dezelfde wijze door hun baas beloond worden.

 2. marcel

  deze man begint een karikatuur van een voetbaltrainer te worden (worden?).
  met wat simpele en oh zo voor de hand liggende volzinnen kom je er niet. Want het zou me niets verbazen als hij zondag gewoon weer op dezelfde manier begint. dit onder het mom van: “we weten wat we kunnen, dat hebben we dit seizoen al vaker laten zien”.
  Het zal wel aan mij liggen, maar wat ik dit seizoen al vaker gezien heb was eigenlijk niet om aan te zien.
  daarbovenop waarom direkt gek gaan doen, als we op het laatst aan gaan vallen, het is toch maar 0-1. maar tegen die tijd is de tijd op.

  ik ben zeer benieuwd, maar heb geen al te hoge verwachtingen, mits deze vent niet nog voor zondag ontslagen wordt.

  vervolgens mag VVV zich eens gaan afvragen welk gebaar men kan doen naar de ongeveer 100 mensen die voor de zoveelste keer weer bedrogen uit zijn gekomen gisteren. Roda heeft laatst een vol uitvak in de eredivisie betaald, en ook al is dat met gemeentegeld, daar kan VVV zich een voorbeeld aan nemen.
  Omdat m.i. de grootste schade door lokhof aangericht wordt zou ik zeggen: hou het maar in op zijn te ruim bemeten salaris. Want wat die gast ook krijgt (verdienen is een te groot woord), het is duidelijk teveel.

 3. marcel

  daarbij rijst me nog de vraag aan hand van zijn uitspraak ‘we weten wat we moeten doen’ Weet je dat echt???, want ik kan me niet van de indruk ontrekken dat ie echt niet weet wat er voor nodig is om onze club in de eredivisie te houden tegen de nummer 6 van de juup.

 4. boeksbal

  Het is gewoon over en uit….komend seizoen juup, en we mogen weer naar Fortuna en misschien Roda en MVV. Maar dan klopt het lied weer: Kump Roda, Fortuna en MVV…

 5. McDadd

  Vraagje….

  Ik mag toch hopen dat we in het contract van ome Lokhof ook hebben staan dat hij mag vertrekken bij degradatie?

  Hebben we tenminste één zorg minder in de juup komend seizoen!!!!!!!

 6. mats

  Dikke Tonnie weet wat er moet gebeuren??????
  ha ha ha….verliezen van Kowet in de play-offs en dan zeggen dat je weet wat er moet gebeuren…mijn god, die man moet stand-up comedian worden.
  VVV is totaal de weg kwijt….
  Ons rest slechts hoop en heel veel pijn lijden….

Leave a Reply