‘Onderhandelingen Nijholt en Sevinc stopgezet’

VVV-Venlo heeft de onderhandelingen met Selman Sevinc en Gianluca Nijholt stopgezet. Dat heeft Steijn gezegd tegen Dagblad de Limburger. VVV had de middenvelders een bod gedaan, maar uiteindelijk zijn de Venlonaren niet tot een overeenkomst gekomen.

Het verschil tussen vraag en aanbod was te groot bij Nijholt en Sevinc gaf aan eerst te kijken naar andere aanbiedingen. VVV liet weten daar niet op te zullen wachten en heeft daarop snel gehandeld en verder gekeken naar nieuwe mogelijkheden. Die zijn er nu in de persoon van Leemans en Receveur, de laatste wordt vanmiddag gekeurd door de Venlonaren.

Door de komst van de nieuwe spelers, is het boek Sevinc en Nijholt definitief gesloten en gaan de spelers de club verlaten.

Bron: Dagblad de Limburger

9 Responses

 1. Ben

  Het houdt natuurlijk een keer op, maar vooral Sevinc vind ik jammer, ik zie in hem een speler met een mogelijk goede toekomst. Nijholt, goed voor de breedte, maar ja, die hadden we juist door hem nodig: tig gele kaarten en dientengevolge schorsingen. Wellicht kunnen beide heren bij Roda terecht? Wij moeten verder, FORZA VVV!

 2. Koelie

  Het belangrijkste wordt weggelaten. Snap dat je geen nieuwsbericht copy/paste. Ik parafraseer: VVV zoekt nog een centrale verdediger en een linksback. Liefst nog een middelvelder en aanvaller erbij. Maar daar is geen geld.voor. Misschien de proefspeler. De selectie van 16 contractspelers wordt verder opgevuld met A junioren. En Steijn vindt het jammer dat hij niet door ADO gekozen is.

   1. Koelie

    DDL vandaag, sport pagina 6, “Steijn heeft de knop snel omgezet”. Alsjeblieft.

   2. Goodie

    Ik heb de krant zelf niet hoor. Ik was op internet aan het kijken, maar daar zie ik nog niks opstaan in ieder geval. Als Steijn dit werkelijk zo heeft gezegd dat vind ik het niet echt vertrouwen uitspreken…

  1. Ligt er maar net aan wat de prioriteit is van het bericht. Wij hebben gekozen om Sevinc en Nijholt uit te lichten omdat zij vorig jaar selectiespelers waren. Wat betreft nieuwe spelers, die komen er nog zeker. VVV heeft momenteel maar 14 contractspelers. Dit moeten volgens de eisen van de KNVB 16 zijn. We zitten nog heel ver af van de transferdeadline. En VVV heeft al goed gehandeld. Dus verwacht nog wel wat.

   Bovendien staat er niet in de tekst dat er geen geld is voor een centrale verdediger en een linksback. Er staat het volgende: „De prioriteit ligt bij het vastleggen van een centrale verdediger en een linksback. Op het middenveld en in de voorhoede hoop ik nog op een buitenkansje. We hebben geen geld om nog vijf of zes spelers te contracteren.” Er staat dus dat Steijn nog minimaal 4 spelers aan wil trekken maar dat daar geen geld voor is. Maar voor de CV en LB wordt niet specifiek gezegd dat er geen geld voor is.

   Over ADO zegt hij dat hij het jammer vindt. Maar dat lijkt me niet meer dan logisch. Je wilt natuurlijk altijd het hoogste nastreven en dan is Eredivisie bij de club waar je van houdt met een groot budget natuurlijk iets wat je zou willen. Ik ben blij dat Steijn gewoon hier blijft. Heeft bewezen creatief te zijn en een team te kunnen maken. We moeten gewoon rustig afwachten.

   1. Ben

    Steijn kan over twee jaar naar ADO. In tussentijd is petrovic ontslagen, vervangen door Advocaat als interim. VVV speelt dan ook al weer een jaar in de eredivisie, overigens met succes, geëindigd op plek tien. Nieuwe trainer bij VVV? Ik weet het niet, maar het zou een oud-speler van VVV zijn. FORZA VVV!

Leave a Reply