Onderhoud website Venlonaren.net!

De laatste weken hebben we wat technische problemen met onze website. Hierdoor zijn we genoodzaakt om een nieuwe website te maken.

Dit kost tijd en we vragen dan ook om jullie begrip. We zorgen ervoor dat jullie zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens onze verbouwing.

Op dit moment kan iedereen gewoon inloggen, de nieuwsberichten lezen en reageren. Mochten er toch problemen zijn dan stuur ons even een berichtje dan proberen we het zo snel mogelijk op te lossen!

Team Venlonaren

19 Responses

  1. We zijn druk bezig :). Maar gelukkig kan iedereen wel op de nieuwsberichten reageren. Er zitten hier en daar nog wat kleine foutjes in maar daar hebben jullie denk ik niet zoveel last van. We proberen alles zo snel mogelijk te verbeteren.

 1. Venske

  Prachtige site.altijd actueel en perfect verzorgd. Ik geniet er van. Nogmaals mijn complimenten….Overigens……wanneer is de prijsuitreiking van de voetbalpoule????

 2. De site is niet helemaal af maar het begint de goede kant op te gaan :). Zodra hij klaar is zullen we dit melden door middel van een bericht.

  In de tussentijd plaatsen we gewoon onze berichten en kunnen jullie gewoon blijven reageren :). Alvast bedankt voor alle complimenten

 3. supportertje

  Kan niet anders zeggen dan dat er gelikt uitziet. Lincoln je timmert lekker aan de weg met de nieuwe look van de site. Hopelijk gaat VVV net zo voortvarend aan het werk. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen, en hoop dat we weer wat gaan beleven in de Koel.

  1. In principe hebben we geen inkomsten op wat banners na. Dat is niet veel en eigenlijk kosten dekkend. Gelukkig is de oud beheerder van deze site gul en sponsort hij de hosting van onze site.

   We zijn twee jaar geleden begonnen met een stap om het iets professioneler op te zetten. Dit is redelijk gelukt maar ook wij hebben ambities. Maar dat kost tijd en geld. We zijn nu met twee mam in totaal die alles van nieuwsberichten tot social media en foto’s doen ( en website bouwen ????)

   We doen dit graag en met alle liefde voor de club. Het is in onze ogen belangrijk dat mensen op de hoogte zijn van wat er speelt. Ons hoor je niet klagen šŸ™‚

 4. Ben

  Zonder mensen als jullie heeft geen enkele club, dus ook VVV geen bestaansrecht. De club steunt jullie helemaal niet, financieel? Indien geen geld, dan zou toch iets gedaan kunnen worden in een andere vorm? Hoe kom je aan een derde man? Je kunt deze site er toch voor gebruiken? VVV? Jammer, ik zou wel iets willen doen, maar heb “niets” te bieden op jullie terrein. Donateurschap? Het is natuurlijk tientjes werk, maar er hoeven geen kosten tegenover te staan?
  Ik ben in ieder geval blij met deze site. FORZA VVV!

  1. We krijgen geen financiƫle steun maar dat lijkt me ook raar voor een club die financiƫle problemen heeft. We zijn onafhankelijk en als VVV ons geld zou betalen, raken we dat stukje kwijt. Dan krijg je in mijn ogen ook een hele andere functie en een andere aanzicht van supporters. We zijn heel tevreden met hoe de samenwerking met de club verloopt.

   Mensen vinden is lastig omdat het gewoon ongelooflijk veel tijd kost en er toch wel wat van je gevraagd wordt. Kijk ik wil wel een bepaalde standaard hebben van mensen die schrijven of iets anders willen doen. Het moet wel van een bepaald niveau zijn maar daar tegenover staat geen financiĆ«le vergoeding. En daardoor haken veel mensen al direct af of na een tijdje. Mensen verkijken zich soms hoeveel werk dit is. Ik ben hartstikke blij met dat Allemoal d’n Berg op mij is uitkomen helpen. Aangezien ik hiervoor alles alleen deed.

   Het klinkt nu misschien een beetje negatiever dan dat het is. Ik zie het juist als een positief onderdeel van mijn ontwikkeling en leven. Door deze site heb ik ongelooflijk veel geleerd van hoe om te gaan met situaties, snel stukken schrijven onder tijdsdruk en vooral contacten leggen met mensen. Door deze site ben ik ook gevraagd om ook de foto’s voor VVV te maken en dat is voor mij persoonlijk een grote kans. Die kans heb ik dan vorig seizoen met beide handen aangepakt.

   Kijk als mensen graag ons financieel willen ondersteunen graag maar dan moeten we natuurlijk kijken wat de mensen ervoor terug krijgen. Bij de fanclub wordt je namelijk lid en krijg je korting op de uitwedstrijden, in de fanshop en een fantastisch boek.

 5. Ben

  Bedankt voor zoveel informatie en uitleg. VVV mag blij zijn met zoveel “reclame”. Ik vind het jammer te zeggen, maar ik zie niet hoe ik maar, behalve morele, steun zou kunnen geven. Wel idee om iedereen vrijblijvend financiĆ«le steun te vragen? Bedrag is vrij, alleen rekening noemen. Nog een optie: toegang tot de site is vrij, maar inloggen met optie om reactie achter te laten kost EUR x per jaar. Zo maar enkele voorbeelden. Misschien onzin of niet haalbaar. In ieder geval succes met de site. Ik kijk er met plezier naar. FORZA VVV!

Leave a Reply