VVV-Venlo

Ook Jerome Kiesewetter niet in aanmerking voor contract VVV-Venlo

Jerome Kiesewetter komt niet aanmerking voor een contract bij VVV-Venlo. Dat meldt Dagblad de Limburger.

De aanvaller was op proef bij VVV-Venlo en kon de technische staf niet overtuigen van zijn kwaliteiten. De voorbije twee seizoenen kwam hij uit voor Fortuna Düsseldorf in Duitsland. Hij was op proef bij VVV-Venlo nadat hij zonder club zat. De krantDagblad de Limburger schrijft er het volgende over: “Technisch manager Stan Valckx heeft dat de Duitse aanvaller die vorig seizoen nog bij Fortuna Düsseldorf speelde, meegedeeld.

Volgens Valckx is Kiesewetter een speler die alleen op de positie rechtsbuiten uit de voeten kan. “VVV zoekt een speler die op meerdere plekken inzetbaar is.””

Kiesewetter is de derde proefspeler die geen contract weet te verdienen in Venlo. Eerder waren Idrissa Toure en Kylian Hazard op proef bij de Venlonaren, maar ook die spelers kwamen niet in aanmerking voor een contract bij VVV-Venlo. Toure vertrok weer richting Werder Bremen, terwijl Hazard zijn heil waarschijnlijk in Spanje gaat zoeken.

Gisteren kwam ook naar buiten dat VVV mogelijk geïnteresseerd zou zijn in de verdiensten van Peter van Ooijen. De middenvelder is transfervrij nadat hij zijn contract bij Heracles Almelo niet verlengde. Volgens het ED zou VVV zo snel mogelijk wil toeslaan en de middenvelder vast willen leggen. Lees daar hier meer over.

2 Responses

  1. chretien

    Bij enige twijfel speler niet aantrekken, lekker laten gaan. Denk aan vorige jaar, toen zaten er tig spelers in de selectie die niet zijn gebruikt voor het eerste. Dat zegt genoeg, weggegooid geld.

Leave a Reply