VVV-Venlo

Ook SV Straelen wordt door VVV-Venlo weggezet: 2-0 overwinning

VVV-Venlo heeft gisteren de oefenwedstrijd tegen SV Straelen afgewerkt. In De Koel werd het na negentig minuten spelen 2-0 in het voordeel van de Venlonaren.

Aanvankelijk zou deze wedstrijd gespeeld worden door de reserves aangevuld met enkele jeugdspelers, maar Maurice Steijn vond het een goed moment om een sterke basiself het veld in te sturen. De club had namelijk met enkele blessures te maken gehad en dit was een goede mogelijkheid om ze speelminuten te geven. Unnerstall (90 minuten), Post (62 minuten) en Joosten (56 minuten) speelden daarom in de basis mee.VVV-Venlo

 

Het was een nogal eenzijdige wedstrijd tegen SV Straelen. Straelen komt in dezelfde divisie uit als Viktoria Köln, maar het verschil tussen beide ploegen was goed te merken. Köln heeft ervaring in de 3. Liga en wilt daar weer terug naartoe en Straelen is zojuist gepromoveerd, dit leidde tot een nogal eenzijdige vertoning.

Het verschil werd niet zozeer in score uitgedrukt, het werd een nogal zakelijk 2-0 overwinning door twee doelpunten van Martin Samuelsen. De huurling van West Ham United mocht weer veel minuten maken en bekroonde dat dus door twee doelpunten te maken.

Ik denk dat het voornaamste van deze wedstrijd is dat een aantal ervaren krachten weer minuten konden opdoen na hun blessures en na de winterstop. Vooral Unnerstall en Post zijn spelers die een groot gedeelte van de kracht van VVV-Venlo uitdragen en is echt een goede zaak dat we ze waarschijnlijk allebei kunnen inzetten tegen ADO Den Haag komende zaterdag.

VVV-Venlo – SV Straelen 2-0 ( 2-0 )
Doelpunten: 12. Samuelsen 1-0, 15. Samuelsen 2-0 (strafschop).
Scheidsrechter: Max Janssen.
Toeschouwers: 250.

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall, Dekker ( 56. Van Dijck), Rutten ( 62. Van der Vorst), Van Bruggen, Korkmaz, Steijn, Post ( 62. Simon Janssen), Van Ooijen, Samuelsen, Grot, Joosten ( 56. Roemer).

4 Responses

 1. twiggy11

  Samuelsen doet het de laatste tijd toch niet slecht wordt tijd voor een basis plaats .dan wordt grot en opoku ook eens wakker geschut want zo hebben ze het wel erg makkelijk als ze steeds in de basis starten en weinig rendement brengen

 2. chretien

  Off topic: Susic is meer waard dan die 1 miljoen. Als VVV door geldnood gedwongen wordt onder de prijs te verkopen, dan zou de groep, die Japanners en Nigerianen binnenhaalde kunnen overwegen er met geld in te gaan zitten en pas te verkopen als er echt een goed prIjs wordt geboden? Het is maar een overweging.

 3. OooLGooO

  Lees net dat VVV 2 miljoen verlangt voor Susic die in belangstelling staat van Groningen en meerdere clubs uit andere competities. Ook Mlapa staat in belangstelling. Mocht het hier tot een verkoop komen, voor dat vvv de optie kan lichten, krijgt vvv een financiele compensatie.

  Aangezien VVV een goed netwerk heeft, blijkt al jaren, zullen ze creatief om kunnen gaan met die evt. 2 miljoen en verder opbouwen naar een nog meer eredivisiewaardig team.

  Susic is een hele goede speler, maar niet onvervangbaar, net als de rest van de spelers.

Leave a Reply