Ook VVV-er Yoshida in etalage

Maya YoshidaVVV-speler en Japans international Maya Yoshida wordt komende maand waarschijnlijk verkocht. Dat zegt VVV-voorzitter Hai Berden.

Hij deed de uitspraak tijdens het voorzittersdiner van L1 Radio. Er is voldoende belangstelling voor Yoshida, aldus Berden. Naast Yoshida verwacht Berden ook het vertrek van Ahmed Musa. Ook voor de jonge Nigeriaanse international hebben zich verscheidene clubs gemeld. De overgang van Uchebo naar Stoke City gaat vrijwel zeker niet door. Uchebo krijgt volgens Berden geen werkvergunning in Engeland, omdat hij niet aan het noodzakelijke aantal interlands komt in Nigeria.

VVV-Venlo wil de transferinkomsten gebruiken om de selectie verder te versterken. Maar ook zonder transfers zal VVV nieuwe spelers aantrekken, aldus Berden. “We hebben nog een aantal andere potjes”, zo meldt de voorzitter van VVV-Venlo. Berden deed zijn uitspraken tijdens het voorzittersdiner van L1 Radio.

Het gesprek tussen de beleidsmakers van de vier Limburgse betaald voetbalclubs is op maandag 26 december vanaf 17.00 uur te beluisteren via L1 Radio.

Bron: L1

Leave a Reply