Wij zijn op zoek naar versterkingen

Dag in dag uit proberen wij de supporters van VVV-Venlo op de hoogte te houden van het laatste nieuws, wedstrijdverslagen, leuke VVV-Venlo feitjes en de historie van onze club. Dit is een eer en natuurlijk erg tof om te doen. De laatste jaren zijn we enorm gegroeid en hebben we veel vernieuwingen doorgevoerd waaronder een nieuwe website, de Venlonaren Voetbalpoule en de Speler van de Maand.

De laatste tijd zijn we tot de conclusie gekomen dat we meer hulpkrachten nodig hebben om onze site draaiende te houden, te laten groeien en beter te maken. Daarom zijn we per direct op zoek naar mensen die ons kunnen uithelpen en misschien met nieuwe ideeën komen om onze site en social media te verbeteren.

We zijn specifiek op zoek naar mensen die een hart hebben voor de club en ons vooral op de wedstrijddagen uit kunnen helpen. Het is een pre als je kan schrijven en dit graag wilt verbeteren en of kan designen met behulp van Photoshop.

Specifiek zijn we op zoek naar mensen die een Twitterverslag van de wedstrijd bij kunnen houden, een wedstrijdverslag kunnen schrijven met een kritische noot, mensen die het nieuws rondom VVV-Venlo volgen en columnisten en of artikelschrijvers die met toffe invalshoeken onze lezers kunnen meetrekken in een verhaal.

Denk jij op een andere manier ons team aan te kunnen vullen. Laat het ons dan horen, we staan open voor alle ideeën of hulpmiddelen.

Wil je meer weten of wil je ons helpen stuur dan een email naar daniel@venlonaren.net.

Venlonaren!

2 Responses

    1. Lastig, deze mensen zijn met een reden toen gestopt. En dat is vooral omdat ze te weinig tijd hebben. We moeten echt snel mensen aanstellen omdat wij met zijn 2-en momenteel moeilijk hebben om alles op tijd online te zetten.

      We hebben gelukkig al van twee a drie personen een mail gehad die ons graag willen helpen. Dus even kijken hoe dit gaat uitpakken :). Maar hoe meer hoe beter.

Leave a Reply