Open dag VVV-Venlo

Op zaterdag 30 augustus is de jaarlijkse Open Dag van onze club. Vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur zullen de deuren van ons eigen Seacon Stadion – De Koel – geopend zijn.

Tijdens deze Open Dag is het mogelijk om een kijkje te nemen in en om het stadion, zijn er diverse kraampjes, een springkussen, is er muziek en kunnen de allerkleinsten geschminkt worden.

Fanclub D’n Twellefde Man gaat in de tunnel bij de hoofdingang spandoeken maken die komend seizoen gebruikt gaan worden om onze jongens aan te moedigen. Zij nodigen iedereen uit om mee te helpen deze creaties te maken.

De aanwezigen kunnen op het bijveld kijken naar onze E-jeugd. Die speelt om 10:00 uur tegen de leeftijdsgenoten van Borussia Mönchengladbach en om 12:30 uur zal onze D-jeugd het opnemen tegen RW Essen op het hoofdveld.

De selectie van het eerste elftal zal van 10:00 – 11:00 uur trainen op het hoofdveld en aansluitend worden gepresenteerd. Vanaf 12:30 uur zullen spelers samen met Koelie op de promenade achter de eretribune klaar zitten om handtekeningen aan de supporters uit te delen.

Dus kom zaterdag 30 augustus naar Seacon Stadion – De Koel – en beleef VVV-Venlo!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply