Open Supporters Avond 8 November

Aanstaande dinsdag 8 november organiseert VVV-Venlo een open supportersavond voor alle supporters van VVV-Venlo.

Vanaf 18.15 zijn alle supporters  welkom in het Lindeboom VVVoetbalcafé in Seacon – Stadion de Koel. Het programma zal dan beginnen om 18.45 uur met een forum met hoofdtrainer Maurice Steijn, adviseur voetbalzaken Stan Valckx en algemeen directeur Marco Bogers over de huidige stand van zaken van de club. Hierbij is er voor supporters de gelegenheid om deze heren te bevragen.

Na het forum volgt een presentatie van het gepresenteerde toekomstplan ‘De Trap Omhoog’, gevolgd door een interactieve sessie waarin de supporters uitgedaagd worden mee te denken.

Het programma zal eindigen om 21:00 uur.

De club wil graag met de supporters praten over de toekomst en kan alle input van de supporter gebruiken, VVV-Venlo hoopt op een grote opkomst, zodat de supporters samen met VVV-Venlo De Trap Omhoog bewandelen!

 

4 Responses

 1. spits

  Interessant.
  Ik lees in het plan dat VVV naar inspraak en medewerking zoekt vanuit de supporters.
  Is dit de gelegenheid waarin wordt duidelijk gemaakt hoe dat gaat plaatsvinden?
  Heb wel belangstelling om daar aan mee te doen

  1. Tijdens deze gelegenheid wordt hier zeker over gesproken. Daarnaast wordt er na de presentatie door middel van werkgroepen gewerkt om te kijken hoe de supporters er naar kijken. Dan zou je ook je ideeën kunnen bespreken mocht je die hebben. Zo niet denk ik dat op die avond wordt aangegeven hoe je je ideeën kan overbrengen.

Leave a Reply