Opening van de tweede seizoenshelft

Op maandag 5 januari zat de winterstop erop. De trainingen waren 3 dagen eerder al gestart, maar op maandag waren ook de mensen van kantoor aanwezig.

Om 12:30 uur werd iedereen ‘welkom terug’ geheten door directeur Marco Bogers. Hij blikte terug én vooruit, nadat hij alle aanwezigen een gelukkig nieuwjaar had gewenst.

Een speciaal woord van welkom was er voor Wim Jacobs. Onze keeperstrainer stond enkele weken buitenspel en hij was vandaag weer aanwezig en had het hoogste woord. Wim was dus weer als vanouds en daar zijn we allemaal heel erg blij mee!

image

Daarna werd de tweede seizoenshelft traditioneel geopend met een gezamenlijke lunch met staf, spelers en medewerkers. Iedereen liet zich de broodjes en de verse soep heerlijk smaken. Met als motto ‘Vol Vertrouwen Vooruit!’ zijn we zo met zijn allen 2015 ingestapt!

9 Responses

 1. supportertje

  Hee, allemaal een goed 2015 toegewenst en vooral in goede gezondheid. Hopelijk gaat dat ook op voor VVV. Ik hoop dat er wat verandert, want anders zie ik het zwaar in. Misschien dat de trainer een manier heeft gevonden om alles uit de jongens te halen. En dat de jongens alles geven wat ze hebben. Wij als supporters hebben het wel verdient om een goede tweede helft van het seizoen te zien. Lincoln heb jij zelf nog even de trainer en het elftal de wacht aan gezegd???????????????????????????

   1. Was het maar zo’n feest Supportertje. Het is niet zo dat ik dagelijks contact heb met spelers/trainers. Maar goed ik denk dat ze heel goed weten wat ze moeten doen. De tribunes lopen leeg, sponsoren gaan weg, financieel is het gewoon kut en mensen klagen steen en been. Als ze nog niet weten wat ze moeten doen dan weet ik het ook niet meer. Hoop dat ze scherp beginnen de tweede helft van de competitie en het nog recht kunnen zetten zodat we nog de Play Offs kunnen halen. Misschien kunnen ze wel niet beter maar dat betwijfel ik!

   2. supportertje

    Dat is ook mijn mening. Het zou zonde zijn als VVV weer zo’n onbeduidend clubje word. Ik hoop in ieder geval niet dat er defaitisme in de club geslopen is, want dan is het hopeloos en kunnen we het wel vergeten. Maar vol goede moed voor de tweede seizoenshelft zal ik weer iedere wedstrijd op de tribune zitten en mijn clubje aanmoedigen. Misschien zou Steijn dat ook eens een wedstrijd moeten doen, zo dat hij van bovenaf eens kan bekijken wat hij op het veld neerzet. In ieder geval geen Vito van C meer. Want die komt echt niet uit de verf en hoort echt niet thuis in dit elftal.

 2. Ben

  Ik denk dat menig speler meer zal geven, want op het eind van het seizoen komt er een eind aan het contract. Dus wie nu niet opvalt, valt aan het eind van het seizoen weg, krijgt dus ook geen contract bij andere club. Iets waarvoor bijvoorbeeld Maenpa zich geen zorgen hoeft te maken. FORZA VVV!

 3. Goodie

  Kan iemand al wat vertellen over het niveau van Nijholt op trainingen? Ik ben er morgen niet bij maar het zal zijn eerste actie in een shirt van VVV worden en misschien ook wel de laatste.

Leave a Reply